‘Van Gaal juicht om Ajax-transfer’

Foto: ‘Van Gaal juicht om Ajax-transfer’

Ajax meldde zich in de afgelopen winterstop al bij Tottenham Hotspur voor Steven Bergwijn, maar toen zaten The Spurs wel héél hoog in de boom. En het werd allemaal nog wat moeilijker toen de aanvaller twee goals scoorde in de blessuretijd van de competitiewedstrijd tegen Leicester City…

Oefenmeester Antonio Conte zei een paar keer dat hij de Nederlander in Londen wilde houden en zo geschiedde. Maar vervolgens maakte de Italiaan amper gebruik van de diensten van de voormalige PSV-buitenspeler, die het moest doen met een invalbeurtje hier en daar.

De Telegraaf schrijft op maandagochtend: “Ajax heeft de snelle aanvaller van Tottenham Hotspur nog niet uit het hoofd gezet. Het zou na drie eerdere mislukte pogingen van Marc Overmars bij de vierde keer ’bingo’ zijn. Afgelopen winterstop was het totaalpakket – de transfersom plus het salaris van Bergwijn (24) – te duur voor de Amsterdammers en zei Spurs-trainer Antonio Conte meer gebruik te gaan maken van de Nederlandse international. Het bleek een loze belofte, waardoor de deur naar de Johan Cruijff ArenA nu wellicht wél openstaat.”

Daar voegt het dagblad aan toe: “Louis van Gaal zal een transfer van de speler, die Oranje tegen Noorwegen hoogstpersoonlijk naar het WK schoot, toejuichen.”

Vervanger

Volgens ‘transfergoeroe’ Fabrizio Romano heeft Spurs de vervanger van Bergwijn al binnen: Ivan Perisic verruilt het Giuseppe Meazza van Internazionale voor het Tottenham Hotspur Stadium. Naar verluidt is de Kroaat al een contract voor twee seizoenen overeengekomen met de Londenaren.

TIP: Verdien 4.40 keer je inleg als Bergwijn tegen België scoort!

Goed voor Oranje?

  • Ja
  • Nee
770+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie