Kroos beent weg bij interview: ‘Je hebt 90 minuten gehad’

Foto: Kroos beent weg bij interview: ‘Je hebt 90 minuten gehad’

Toni Kroos won gisteren de Champions League nog maar eens met zijn werkgever Real Madrid. Na afloop van de partij tegen Liverpool (0-1 winst) stortte de middenvelder zich in het feestgedruis, maar in gesprek met het Duitse ZDF was zijn goede humeur snel verdwenen…

De spelmaker zei allereerst: “Of het geweldig is? Ja, daar heb ik niets aan toe te voegen.” Zijn drie kinderen waren aanwezig in het Stade de France: “Ik kan niet beschrijven hoe mooi dat is.”

Vervolgens ging het de verkeerde kant op toen de verslaggever naar het veldoverwicht van Liverpool wees en zei dat winst niet vanzelfsprekend was: “Tja, wat is vanzelfsprekend? De Champions League winnen doe je niet zomaar. We hebben gestreden en wisten dat Liverpool een geweldig team heeft. Wat bedoel je dan met vanzelfsprekend? We hebben gewonnen, klaar.”

De interviewer ging nog een stapje verder door de zege van Real ‘een verrassing’ te noemen… “Je hebt negentig minuten de tijd gehad om logische vragen te bedenken en dan kom je hiermee, met deze twee slechte vragen? Dat vind ik te gek voor woorden.”

Kroos ging verder: “Natuurlijk heb je het soms moeilijk tegen een ploeg als Liverpool. Wat is dat voor vraag? Dit is niet de groepsfase, we stonden in de finale van de Champions League. Stop maar, ik ga er liever vandoor.” Even later kwam hij nog in beeld: “Echt slecht, echt slecht. Echt waar. Je stelt meteen drie negatieve vragen, daaraan merk ik meteen dat je uit Duitsland komt.”

TIP: Verdien 12 keer je inleg als Kroos het WK wint met Duitsland! En vergeet de welkomstbonus van 250 euro bij Circus niet!

Domme vragen?

  • Ja
  • Nee
124+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie