‘Bijlow is de beste optie voor PSV’

Foto: ‘Bijlow is de beste optie voor PSV’

PSV gaat in de transferzomer sowieso op zoek naar een nieuwe keeper, misschien zelfs wel twee. Joël Drommel lijkt immers tekort te komen, waar Yvon Mvogo terugkeert naar zijn eigenlijke werkgever RB Leipzig. Bij wie komen de Eindhovenaren uit?

Ronald Waterreus oppert in de Skiete Willy Podcast een prikkelende naam: “Ik denk dat er minstens twee nieuwe keepers moeten komen. Maar wat zou nou de beste doelman denkbaar zijn die PSV kan krijgen? Kijk, als je het hebt over ambitie hebt en je de schaal wil hebben: dan is Bijlow misschien wel de beste optie.”

“Of dat een prikkelende stelling is?”, gaat de oud-goalie verder: “Daar heeft het niets mee te maken. Je moet de beste optie nagaan… Dat wil niet zeggen dat Ruud (van Nistelrooy, red.) dat de beste optie vindt, dat vind ik een andere discussie. Maar stel, wij moeten het beslissen, dan zou er denk ik geen discussie over zijn.”

Andere namen die genoemd worden in het Philips Stadion zijn die van Jasper Cillessen (Valencia) en Hendrik Van Crombrugge (RSC Anderlecht). Waterreus vindt dat er méérdere nieuwe doelverdedigers gehaald moeten worden. “Alle vier de keepers die in het voorbije seizoen bij de selectie zaten, zijn allemaal niet goed genoeg. Dat is wel pijnlijk.”

‘Ik word onterfd!’

De bovengenoemde Bijlow heeft zich nog nooit uitgelaten over een eventuele transfer naar PSV. Over een verhuizing naar Amsterdam zei hij onlangs wel: “Mijn hele familie en vriendengroep is Feyenoord-fan. Ik denk dat ik onterfd word als ik ooit de overstap naar Ajax maak en dan ook heel wat vrienden kwijtraak.”

TIP: Verdien 4.10 keer je inleg als AZ en Vitesse morgen gelijkspelen!

Bijlow de beste optie?

  • Ja
  • Nee
436+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie