‘PSG doet Mbappé enorme handreiking’

Foto: ‘PSG doet Mbappé enorme handreiking’

Paris Saint-Germain doet er alles aan om Kylian Mbappé tegemoet te komen. De Franse topclub is zelfs bereidwillig om hem deel te laten nemen aan de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

Mbappé verraste vorige week door Real Madrid af te zeggen en voor drie jaar bij te tekenen in Parijs. Tijdens de onderhandelingen noemde de steraanvaller verschillende wensen, waaronder de mogelijke deelname aan de Olympische Spelen van 2024. “Dat onderwerp is voor hem zo belangrijk, dat het is besproken ten tijde van zijn gesprekken met de leiding van PSG”, erkent Minister van Sport Amélie Oudéa-Castéra in gesprek met RMC Sport.

“De club heeft daar geen problemen mee en is niet tegen, maar vóór”, aldus Oudéa-Castéra. Voor de Olympische Spelen in Tokio ging PSG daar nog vol voor liggen, maar dat is nu dus anders. “Hij heeft er altijd van gedroomd zijn land te vertegenwoordigen op de Olympische Spelen in 2024 en hij zal velen van ons laten dromen. Dat is dus een dikke ‘ja’. PSG zal daar volledig achter staan en ik weet zeker dat dit alles op verantwoorde wijze zal gebeuren.”

Oudéa-Castéra stoort zich niet aan het astronomische PSG-salaris van Mbappé. “Ik denk dat de bedragen erg hoog zijn, maar het is een beloning voor zijn talent. Het is de vraag wat hij met zijn geld doet, maar hij is gul voor verschillende regio’s en zet zich in voor sociale herverdeling.” 

 TIP: Wint Frankrijk van Denemarken? De odd is 1.70!

Terecht?

  • Ja
  • Nee
36+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie