“Benzema is nu dé ster van Real”

Foto: “Benzema is nu dé ster van Real”

Ryan Babel gaat er vanavond goed voor zitten, hij is benieuwd naar de Champions League-finale in het Stade de France tussen zijn voormalige werkgever Liverpool en Real Madrid: “Ik denk dat het een heel mooie finale wordt.”

In De Telegraaf blikt hij vooruit op de eindstrijd: “Real Madrid heeft bewezen dat je ze tot de laatste seconde niet kunt onderschatten. Ik vind het ook heel erg leuk hoe Karim Benzema eindelijk zijn ultieme plek geclaimd heeft, na alles wat hij de laatste jaren voor Cristiano Ronaldo heeft gedaan. Hij heeft echt in dienst van hem gespeeld. Benzema is nu de ster van Real en zeker gezien zijn leeftijd (34, red.) is dat heel knap. Ik gun het hem enorm, maar ik blijf wel Liverpool-fan.”

Hoe verhoudt het huidige Liverpool zich met de spelers met wie Babel speelde? “Het Liverpool van ons was ook een heel sterk team, maar ik denk dat het Liverpool van nu voor de meeste posities spelers heeft die ook de eerste elf kunnen vervangen zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. In mijn tijd waren alleen niet alle posities even goed bezet, waardoor er toch wel grote verschillen waren in de wedstrijden.”

Diogo Jota

Gevraagd naar een smaakmaker van The Reds kiest de voormalige Oranje-international een opvallende naam: “Ik kan op dit moment heel erg genieten van de Portugees Diogo Jota. Dat is een speler waarvan je niet gelijk kan inschatten wat zijn kwaliteiten zijn, maar hij heeft er heel veel. Voor zijn lengte kan hij erg goed koppen en hij kan zich makkelijk vrijmaken van een verdediger zonder dat hij heel erg snel is. Hij is een goede speler, die Liverpool beter heeft gemaakt en voorin de druk houdt op de andere spelers, Mohamed Salah, Roberto Firmino, Sadio Mané en Luis Díaz.”

TIP: Verdien 2.90 keer je inleg als Jota vanavond scoort!

Benzema dé ster?

  • Ja
  • Nee
27+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie