“Ik word al duizelig van de gedachte om in de finale te staan”

Foto: “Ik word al duizelig van de gedachte om in de finale te staan”

Vanavond is het zover: om 21.00 uur staan Liverpool en Real Madrid tegenover elkaar in de Champions League-finale, die gespeeld wordt in het Stade de France in Parijs. Oefenmeester Carlo Ancelotti van De Koninklijke is op zoek naar nieuw succes.

De Italiaan vertelt op zijn persconferentie allereerst: “Dit seizoen heeft voor mijn gevoel ontzettend lang geduurd. Ik word al duizelig van de gedachte om in de finale te staan. Maar ik ga ervoor, dit is voor ons tot dusverre een succes.”

“We kennen de geschiedenis van deze club en het is heel belangrijk om hier weer te staan”, vervolgt de geroutineerde coach. “We zijn heel dicht bij het bereiken van het ultieme. Dit team weet goed hoe je dit soort belangrijke wedstrijden moet benaderen en spelen. De ervaren jongens zorgen voor een sfeer van rust, enthousiasme en vertrouwen.”

Toffees

Het is natuurlijk wel een beetje saillant dat Ancelotti op Goodison Park heeft gewerkt bij Everton, de stadsgenoot en aartsrivaal van Liverpool: “Ik weet in ieder geval wel zeker dat ze willen dat ik win. Met veel plezier heb ik bij Everton gewerkt, dus ik weet dat ze me steunen.”

De coach krijgt de vraag of hij al iets over zijn opstelling los wil laten en kijkt de eveneens aanwezige Marcelo aan: “Weet jij de opstelling al?” De Braziliaan antwoordt: “Ik denk het wel…” Ancelotti: “Hij denkt het, maar weet het nog niet zeker. Als ik het mijn spelers nog niet heb verteld, ga ik het jou ook niet vertellen.”

TIP: Verdien 3.70 keer je inleg als het een verlenging wordt!

Gaat Real winnen?

  • Dat denk ik wel
  • Ik denk het niet
38+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie