‘Ajax neemt beslissing over terugkeer Suárez’

Foto: ‘Ajax neemt beslissing over terugkeer Suárez’

Luis Suárez is de voorbije maanden gelinkt aan een terugkeer naar Ajax. De Uruguayaan is dankzij een aflopend contract bij Atlético Madrid transfervrij op te halen, maar van een hereniging komt het niet.

Ajax-watcher Johan Inan spreekt van ‘de wens is de vader van de gedachte’. In de AD Voetbalpodcast legt hij uit: “De naam scoort sowieso, dat hebben we eerder met Eriksen gezien. (…) Om in een inkijkje te geven hoe ik als verslaggever denk: je zet toch een beetje je voelsprieten aan het werk. Met Eriksen bijvoorbeeld had Ajax Klaassen op tien, Kudus was geblesseerd, maar had hoge verwachtingen, en Steven Berghuis deed het toen geweldig op tien.”

“Dat was dus al niet heel aannemelijk”, vervolgt de clubwatcher. Suárez valt in dezelfde categorie, zo concludeert Inan. “Ajax zet vol in op het terughalen van Brian Brobbey en ze hebben Haller nog, dus ik houd daar niet zo veel rekening mee.”

Ook het gerucht rond Ki-Jana Hoever klopt niet volgens Inan. “Waar komt dat vandaan? Wie verzint zoiets? Negen van de tien keer klopt het niet en al helemaal niet die geruchten uit Zuid-Amerika. In veel gevallen zijn het een-tweetjes met clubs en zaakwaarnemers. Zo werkt het helaas ook in de journalistiek. Een club heeft een aantal bieders en gooit er nog een paar namen in om die clubs te laten zien dat ze iets meer moeten bieden.”

TIP: Wint Nederland van België? De odd is 3.05!

Een wijs besluit?

  • Ja
  • Nee
940+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie