Karsdorp: “Het interesseert me he-le-maal niks”

Foto: Karsdorp: “Het interesseert me he-le-maal niks”

Rick Karsdorp speelde gisteren bepaald geen goede partij voetbal tegen ‘zijn cluppie’ Feyenoord, maar AS Roma won de Conference League natuurlijk wél in Tirana. Daarom zegt de vleugelverdediger ook: “Het interesseert me he-le-maal niks.”

Bij ESPN stelt analyticus Kenneth Perez over de back: “Als je het hebt over het Nederlands elftal… Hij heeft mij echt niet overtuigd.” Vervolgens vraagt de Deen aan Pierre van Hooijdonk of Karsdorp hem wel heeft kunnen bekoren. Het antwoord? “Nee!”

Perez: “Hij heeft mij ook echt niet overtuigd. Ik vond hem heel druistig. Kijk, hij zal bij het Nederlands elftal misschien wel anders gaan spelen, maar hoe hij af en toe een paar ballen wegschiet…” Toch plaatst hij nog een kanttekening: “Het kan ook komen door de strategie van Mourinho, hoor.”

Liesblessure

Karsdorp zelf weet ook wel dat hij slecht heeft gespeeld: “Ik denk dat het een van mijn slechtste wedstrijden was. Maar ja, het interesseert me he-le-maal niks.” Hij heeft er ook wel een verklaring voor: “Het was de eerste keer dat ik tegen mijn oude ploeg speelde, heel raar. Ik kreeg kramp na zestig minuten, heel vreemd. Op een gegeven moment had ik last van mijn lies, ik denk omdat ik te lang met kramp doorliep, in mijn kuiten. Een hele rare week.”

Hoe heeft de back het allemaal ervaren? “Het is vreemd, vooraf. Je krijgt berichten van vrienden, van familie, het is heel vreemd. Maar tijdens de wedstrijd denk je daar niet echt aan, uiteindelijk win je met 1-0 en neem je die cup mee naar Rome. Ik las alles al in de media: Roma gaat 1-0 scoren en alles dichtgooien. Uiteindelijk hebben we dat ook gedaan. Feyenoord was heel goed, moet ik zeggen. Maar uiteindelijk hebben wij gewonnen.”

TIP: Verdien 1.65 keer je inleg als Liverpool én Real Madrid scoren in de Champions League-finale!

Was hij slecht?

  • Ja…
  • Nee!
762+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie