‘Feyenoord-stunt na finale’

Foto: ‘Feyenoord-stunt na finale’

Als Feyenoord de Conference League-finale van gisteren had gewonnen van AS Roma, dan had het een bonus van vier miljoen euro geïncasseerd. Dat prijzengeld was zeer welkom geweest, omdat men het natuurlijk niet al te breed heeft hangen in De Kuip…

Valentijn Driessen schrijft op donderdagochtend in De Telegraaf: “Omdat het nieuwe stadion er (voorlopig) niet komt en de commerciële inkomsten slechts mondjesmaat zal toenemen, moet Feyenoord vooral een dikke plus gaan scoren op de transfermarkt. Met het bereiken van de finale van de CFL staan de spelers van de club in het middelpunt van de belangstelling en is de marktwaarde aanzienlijk toegenomen.”

De verwachting is dus dat er wel wat gaat veranderen in Rotterdam-Zuid… “Feyenoorders die grote aantrekkingskracht op de topclubs uitstralen zijn spelers als de Colombiaanse aanvaller Luis Sinisterra, de zelfopgeleide middenvelder Orkun Kökcü met een Turks paspoort, de Argentijnse centrumverdediger Marcos Senesi en linksachter Tyrell Malacia uit de eigen opleiding. Deze vier internationals vertegenwoordigen zomaar een waarde van meer dan 55 miljoen euro.”

Contractverlenging Sinisterra

Toch dient er een afweging gemaakt te worden tussen het sportieve en het financiële. En Driessen weet dat de clubleiding in De Kuip op een stuntje aast: “Alleen zal Feyenoord een afweging moeten maken tussen het verkopen van spelers en de sportieve aspiraties. Want uiteindelijk bepaalt het laatste de waarde van het eerste. Niet voor niets is de clubleiding in Rotterdam bezig om het contract van het groeibriljant Sinisterra open te breken, te verlengen en te verbeteren zodat hij zich op een nog hoger niveau in de kijker kan spelen en een nog hoger transferbedrag dan de geschatte achttien tot twintig miljoen euro van nu op te brengen.”

TIP: Verdien 3.45 als Real Madrid de Champions League wint!

Verlengen met Sinisterra?

  • Geweldig
  • Verkopen!
1475+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie