Club Brugge haalt Schreuder-opvolger uit eigen gelederen

Foto: Club Brugge haalt Schreuder-opvolger uit eigen gelederen

Club Brugge heeft een opvolger aangesteld voor de naar Ajax vertrokken Alfred Schreuder. De Belgische topclub heeft Carl Hoefkens naar voren geschoven als nieuwe man. Hoefkens was assistent-trainer onder Schreuder, maar zal komend seizoen eindverantwoordelijk zijn bij de Belgische topclub. 

Hoefkens is goed bekend met de club gezien hij zijn trainerscarrière ook startte bij Club Brugge. Alvorens hij bij het eerste elftal terecht kwam, was hij ook betrokken bij de Onder-18 en de Onder-21. De afgelopen drie seizoen fungeerde Hoefkens als assistent-trainer van het eerste elftal. Hoefkens laat op de clubwebsite van Club Brugge dan ook weten uit te kijken naar zijn nieuw job. “Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe rol. Ik denk dat ik niet lieg als ik mezelf een man van het huis mag noemen.”

Successen uitbouwen

Hoefkens hoopt de successen van de Belgische club verder uit te kunnen bouwen in de komende jaren. “Net zoals ik als speler, talent coach en assistent het onderste uit de kan wou halen wil ik ook als trainer mij volledig geven om bij te dragen aan de verdere uitbouw en successen van Club Brugge. Samen met de bestaande staf en nieuwe gezichten voelen we ons gewapend om deze uitdaging aan te gaan.” Hoefkens droeg zelf als speler ook het shirt van Club Brugge in de periode tussen 2009 en 2013.

TIP: Weet België van Nederland te winnen? De odd is 2.20!

Is Hoefkens een geschikte opvolger?

  • Ja
  • Nee
15+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie