‘Schreuder haalt oude bekende bij Ajax-staf’

Foto: ‘Schreuder haalt oude bekende bij Ajax-staf’

Het is nog niet geheel duidelijk hoe de technische staf bij Ajax er komend seizoen komt uit te zien, maar zeker is wel dat Alfred Schreuder graag samen met een oude bekende wil samenwerken. De 37-jarige Matthias Kaltenbach moet de rechterhand van Schreuder worden in Amsterdam meldt het Duitse Kicker.

Kaltenbach en Schreuder werkten eerder al samen bij Hoffenheim, waar de Duitser assistent-trainer was onder de nieuwe trainer van Ajax. Ook assisteerde Kaltenbach huidig Bayern München-trainer Julian Nagelsmann. Kaltenbach is al meer dan tien jaar aan Hoffenheim verbonden en maakte na een aantal jaren bij de jeugd actief geweest te zijn in 2016 de overstap naar het eerste elftal. 

Afkoopsom betalen

Hoffenheim zal Kaltenbach echter niet zonder slag of stoot willen laten vertrekken gezien de assistent nog een eenjarig contract heeft bij de Bundesliga-club. Ajax zal dan ook een afkoopsom moeten betalen voor Kaltenbach, die binnen de club wordt gezien als een ‘constante factor’ binnen de technische staf. Kicker denkt echter te weten dat de assistent ook wel wat voelt voor een stap naar het ‘grotere’ Ajax.

Naast de mogelijke komst van Kaltenbach kan Schreuder ook nog beschikken over Michael Reiziger en Winston Bogarde als assistenten. Beiden staan ook komend seizoen nog onder contract bij Ajax.

TIP: Wordt Hoffenheim volgend seizoen kampioen van de Bundesliga? Verdien 200x je inzet!

Is Kaltenbach een goede assistent voor Schreuder?

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie