‘Droomtransfer Feyenoorder’

Foto: ‘Droomtransfer Feyenoorder’

Eén van de meest populaire Feyenoord-voetballers op de transfermarkt is toch wel Orkun Kökcü, die nu al een tijdje aan onder meer het Italiaanse AS Roma (de tegenstander in de Conference League-finale) én Arsenal wordt gelinkt.

‘Transferspecialist’ Ekrem Konur meldt nu op Twitter dat The Gunners van plan zijn om hun interesse te concretiseren. De Londenaren zouden de naam van Kökcü definitief op het lijstje transfertargets gezet hebben. Het is dus goed mogelijk dat Feyenoord binnenkort een eerste bod kan verwachten.

Aad de Mos vertelde onlangs aan SoccerNews.nl dat hij wel brood ziet in een transfer van de Turk naar het Emirates Stadium: “Ödegaard is ook een speler die dat (het niveau van de Engelse competitie, red.) aankan, die heeft ook (in de Eredivisie, red.) bij Heerenveen gespeeld.”

“En hij (Kökcü, red.) speelt bij Feyenoord onder meer druk”, gaat de oud-trainer verder. “Ik denk dat hij bij Arsenal, zeker wat ik de laatste maanden gezien heb, makkelijk mee kan komen op het middenveld van Arsenal, wat op dit moment niet het sterkste is van de Premier League. Hij is dan zeker een versterking.”

Kökcü senior

Kökcü zelf gaf onlangs een update over zijn toekomst: “Mijn vader doet mijn zaken en ik heb tegen ‘m gezegd: Doe wat je wil, maar laat mij met rust tot na de finale. Daarna hebben we de hele vakantie de tijd om een beslissing te nemen over mijn toekomst.”

TIP: Verdien 6.60 keer je inleg als Kökcü vanavond scoort!

Past hij bij Arsenal?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
274+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie