‘Bayern verhoogd transferbod op Gravenberch: Salaris uitgelekt’

Foto: ‘Bayern verhoogd transferbod op Gravenberch: Salaris uitgelekt’

Bayern München heeft een verhoogd bod gedaan op Ryan Gravenberch. De Telegraaf schrijft dat bronnen rondom Ajax melden dat der Rekordmeister een vaste som van negentien miljoen euro wil betalen plus 5,5 miljoen aan eenvoudig te realiseren bonussen. Bovendien ontvangt Ajax bij een volgende transfer ook nog eens 7,5 procent van de transfersom.

Volgens De Telegraaf is de middenvelder persoonlijk al rond met de kampioen van de Bundesliga. Gravenberch gaat een contract voor vijf jaar tekenen en gaat bijna tien miljoen euro bruto per jaar verdienen. De twintigjarige middenvelder wacht alleen nog op een akkoord tussen Bayern en Ajax.

Mazraoui tekent bij Bayern

Dinsdag legde Bayern Noussair Mazraoui al definitief vast. De vleugelverdediger maakt transfervrij de overstap vanuit Amsterdam. Op de clubwebsite van FC Hollywood liet de back weten verguld te zijn met de transfer. “Al sinds het eerste gesprek met FC Bayern heb ik een goed gevoel bij deze club. Ik ben blij dat ik naar een van de grootste clubs in Europa ga. Bayern is voor de tiende keer op rij kampioen van Duitsland geworden en behoort ook volgend seizoen tot de kanshebbers om de Champions League te winnen. Ik heb voor deze club gekozen omdat ik hier de grootste prijzen kan winnen.”

TIP: Wint Nederland van België? Pak 3.05 keer je inzet!

Zijn Gravenberch en Mazraoui aanwinsten voor Bayern?

  • Ja
  • Nee
394+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie