‘Transferjackpot voor Feyenoord’

Foto: ‘Transferjackpot voor Feyenoord’

Luis Sinisterra is dit seizoen uitgegroeid tot de publiekstrekker van Feyenoord. Volgens De Telegraaf lonkt de jackpot voor de Rotterdammers, die nog wel stiekem dromen van een extra jaar in De Kuip.

De Telegraaf schrijft: “Slechts 2 miljoen euro telde Feyenoord bijna vier jaar geleden neer voor Sinisterra, die inmiddels een veelvoud van dat bedrag waard is. De Colombiaan is een veelzijdige aanvaller, die op meerdere posities voorin uit de voeten kan en met zijn dynamiek en scorend vermogen alles in huis lijkt te hebben om ook op een hoger niveau te slagen.”

Volgens het medium heeft Sinisterra zich in de kijker gespeeld bij ‘kapitaalkrachtige buitenlandse clubs’. Men noemt Bayer Leverkusen, Arsenal, Lille OSC en Atlético Madrid als voorbeeld, maar Feyenoord hoopt dit nog even uit te stellen. “Zoals PSV zich ten doel heeft gesteld om Cody Gakpo nog een jaartje in Eindhoven te laten spelen, zo heeft Arnesen de bedoeling om Sinisterra binnenboord te houden. Of dat gezien de grote belangstelling een reëel streven is, moet blijken.”

In aanloop naar de Conference League-finale tegen AS Roma wilde Sinisterra zelf niets weten van transferperikelen. “Het is niet het moment om daarover te praten. Het gaat nu maar om één ding en dat is de finale. Wat er daarna gaat gebeuren, zie ik dan wel.”

TIP: Scoort Sinisterra tegen Roma? Win 4,15 keer je inleg via Circus!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Gaat hij meer dan twintig miljoen euro opleveren?

  • Ja
  • Nee
442+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie