Derksen haalt fel uit naar ‘schijnheilige Jinek’

Foto: Derksen haalt fel uit naar ‘schijnheilige Jinek’

Johan Derksen is zeer teleurgesteld in Eva Jinek. De voetbalanalist leek de vrede te hebben getekend met de talkshowpresentatrice, maar maandag volgde toch weer een sneer in Vandaag Inside.

Na het kaarsverhaal van Derksen verdween Vandaag Inside van de televisie. Jinek zou na een uitzending ‘wij hebben dat Vandaag Inside toch maar mooi van de buis gekregen’ hebben geroepen. Dat deed zij in het bijzijn van Vandaag Inside-redacteur Sam van Royen, de zoon van Heleen van Royen. Jinek ontkende het verhaal in Beau en suggereerde dat de redacteur had gelogen.

Reactie Derksen

Rond de uithaal van Thom Hoffmann verklaarde Derksen: “Ik zag die schijnheilige Jinek ernaast zitten… Toch heb ik een beetje een naar gevoel aan die affaire van Jinek overgehouden. Het is nu de grote Jinek die een redacteur, een jongere redacteur, even te kijk zet van: ‘Ik heb het niet gezegd.’ Ik heb haar nog voorgespiegeld van: ‘Misschien heb je het in de humorsfeer gezegd.'”

Derksen sluit dat niet uit. “Maar dan gaat ze op tv zitten en dan zet ze die jongen als leugenaar neer, terwijl ze ten opzichte van die jongen niet heeft ontkend dat ze het gezegd heeft, want ze weet heel goed dat ze het wél gezegd heeft.” Dat stoort de voetbalanalist. “Dat vind ik dan laf voor de grote Jinek. Ik vind het een hele slappe houding van haar. Ze moet eens een grote meid zijn dat ze ook af en toe tegen een tikkie kan.”

Ook stoorde het Derksen dat Jinek de kritiek van Hoffmann totaal liet lopen. “Die Eva zit erbij en die vindt het heerlijk. Het is natuurlijk ook geen toeval dat ik de avond van tevoren wat over haar zeg en dat ze de avond erna alweer bij Beau zit, ook bij RTL, om het weer weg te praten.”

TIP: Wint AZ van Vitesse? De odd is 2.32!

Heeft hij gelijk?

  • Ja
  • Nee
190+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie