‘Ajax moet 10 miljoen lappen voor Braziliaan’

Foto: ‘Ajax moet 10 miljoen lappen voor Braziliaan’

Ajax zou belangstelling hebben voor FC Midtjylland-speler Evander da Silva Ferreira. Het Deense B.T. meldt dat scouts van de Amsterdammers op de tribune zaten voor de Braziliaanse middenvelder. De 23-jarige Evander wordt gezien als één van de beste spelers van de Deense competitie en staat in de belangstelling van meerdere buitenlandse clubs.

In een interview met de Deense krant laat technisch directeur Claus Steinlein weten Evander niet zo maar te willen laten gaan. “Evander is één van de allerbeste spelers van de Super League, dus hij is een gewilde speler bij clubs uit het buitenland. Als we het juiste aanbod krijgen, kan het zijn dat we hem kwijtraken. Maar laten we eerst zien wat er gebeurt.”

Steinlein zegt dan ook de middenvelder alleen voor de juiste prijs te willen laten gaan. “Hij moet voor een heel, heel groot bedrag worden verkocht als hij gaat vertrekken. Hij is waanzinnig belangrijk voor ons en we moeten Champions League-kwalificatie spelen, dus we willen een juiste prijs voor hem ontvangen.” Naast Ajax zou ook Eintracht Frankfurt belangstelling hebben voor Evander.

UPDATE 24/5

Inmiddels claimen Deense media ook te weten over wat voor bedragen directeur Steinlein sprak met ‘de juiste prijs’: Ajax moet naar verluidt zeker tien miljoen euro gaan betalen, wil het Evander wegkapen uit Midtjylland. Al houdt de beleidsbepaler in een reactie op die claim nog wel even zijn kaarten tegen de borst: “De vraagprijs? Dat is afhankelijk van de clubs die zich melden. Er is wel een verschil tussen clubs uit de Premier League en clubs uit Nederland en België..”

TIP: Wint FC Midtjylland van Odense? Pak 1.73 keer je inzet!

Is Evander die 10 miljoen relatief gezien waard?

  • Ja, doen
  • Nee, niet doen..
268+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie