Ten Hag vraagt tijd voor ‘megaplan’: ‘Elke wedstrijd moeten we winnen’

Foto: Ten Hag vraagt tijd voor ‘megaplan’: ‘Elke wedstrijd moeten we winnen’

Erik Ten Hag hield maandagmiddag zijn eerste persconferentie als manager van Manchester United. Daarin kwam onder meer het ‘megaplan’ van Ten Hag ter sprake, die veel vertrouwen uitsprak in een succesvolle toekomst. Het uitgestippelde plan moet United naar nieuwe successen leiden.

Ten Hag vertelde geloof te hebben in het plan, dat volgens hem voor de nodige successen gaat zorgen. “We hebben een plan, nu gaat het erom dat we het uitvoeren en met elkaar samenwerken. Daarin moeten we consistent blijven. Met de juiste commitment zullen we succes behalen, dat weet ik zeker. We zullen het plan toelichten aan de staf en de spelers, jullie zullen het wel zien.” 

Tijd nodig voor megaplan

Wel liet Ten Hag doorschemeren dat er tijd nodig is om het plan te doen laten slagen. “Het is een megaplan. Ik heb ook bij Ajax en Bayern München gewerkt en bij een topclub is er nooit tijd. Wij moeten iedere wedstrijd winnen. We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd, dan zullen we het wel zien.” De oefenmeester vertelde nog geen tijd gehad te hebben om met de spelers te praten, maar daar juist bewust even mee te wachten. “Met de spelers heb ik nog niet gesproken, want die hebben een break nodig. Ik kan niet wachten om te beginnen, maar wacht bewust even tot het einde van juni voor ik met ze in gesprek ga.”

TIP: De beste odds op wedstrijden van Manchester United vind je ook volgend seizoen weer bij Circus!

Moet Ten Hag de tijd krijgen bij United om iets op te bouwen?

  • Ja
  • Nee
124+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie