Overmars deelt ontslag uit, weg vrij voor Van Bommel

Foto: Overmars deelt ontslag uit, weg vrij voor Van Bommel

Het lag al eventjes in de lijn der verwachtingen en inmiddels is het ook officieel: de nieuwe technisch directeur Marc Overmars heeft trainer Brian Priske de laan uit gestuurd bij Royal Antwerp FC, in België. De weg is nu vrij voor Mark van Bommel, die voor twee jaar moet gaan tekenen bij The Great Old.

“Royal Antwerp FC heeft beslist om niet langer door te gaan met Brian Priske (45) als hoofdcoach. Brian was sinds afgelopen zomer aan de slag bij ’The Great Old””, luidt het officiële statement van de nummer vier van België, op diens digitale thuisfront.

De Telegraaf schrijft er over: “Overmars (49) stapte begin februari op bij Ajax, nadat de club van meerdere vrouwelijke werknemers meldingen had gekregen van grensoverschrijdend gedrag van de directeur voetbalzaken. De verrassing was groot toen hij enkele weken later bij Antwerp werd gepresenteerd als nieuwe technisch directeur, terwijl het Instituut Sportrechtspraak (ISR) zijn zaak nog in behandeling heeft. Enkele sponsoren van de Belgische club stapten uit onvrede op.”

Van Bommel

Van Bommel wordt vrijwel zeker de opvolger van Priske. Tot dusver was hij al coach van PSV en VfL Wolfsburg, dat in oktober 2021 afscheid nam van de voormalig middenvelder. Sindsdien zit Van Bommel zonder club.

TIP: Liefst 5.90x je inzet als Antwerp stunt bij Sint-Gillis. Pak nu €250 welkomstbonus bij Circus!

Wijs besluit van Overmars?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet..
83+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie