‘Dessers blijft: Feyenoord tikt vier miljoen af’

Foto: ‘Dessers blijft: Feyenoord tikt vier miljoen af’

Feyenoord wil Cyriel Dessers graag langer in De Kuip houden. De Rotterdammers huren de spits momenteel van KRC Genk, maar willen de aanvaller definitief overnemen. Daarvoor moet Feyenoord een afgesproken transfersom van vier miljoen euro betalen, maar het voornaamste struikelblok is volgens NOS-voetbalverslaggever Arno Vermeulen het salaris van Dessers.

Aan tafel bij Studio Voetbal vertelde Vermeulen dat Feyenoord al in gesprek is met het management over een definitieve overstap. “Ze zijn al in gesprek met Dessers omdat ze ook met hem tot een akkoord moeten komen. Alleen dan is de optie te lichten. Ze zullen die vier miljoen moeten betalen, maar ook afspraken moeten maken over het salaris van Dessers.”

Feyenoord wil Dessers houden

Vermeulen is er dan ook stellig van overtuigt dat de Rotterdammers Dessers willen houden. “Er zijn twee dingen. Feyenoord wil hem en houden en ze hebben vier miljoen. Anders hoeven ze niet met Dessers te gaan praten. Ze zijn al voor de finale met hem gaan praten. Wel slim, want als hij in de finale er twee in schiet wordt het al een stuk lastiger om hem te houden.”  Wel ziet de voetbalverslaggever nog een groot struikelblok voor Feyenoord om de spits te houden. “Het probleem zit hem in het salaris. Feyenoord kan niet een-op-een met Genk die vier miljoen betalen en zeggen hij is dan bij ons. Ze moeten persoonlijk overeenstemming zien te bereiken met Dessers.”

TIP: Scoort Dessers tegen AS Roma? Pak 3.35 keer je inzet!

Is Dessers een goede spits voor Feyenoord

  • Ja
  • Nee
1251+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie