Pasveer mikt op basisplek bij Ajax: “Hij gaat er vol in”

Foto: Pasveer mikt op basisplek bij Ajax: “Hij gaat er vol in”

Ondanks zijn 38 jaar denkt Remko Pasveer nog niet aan stoppen. Dat zegt zijn zaakwaarnemen Karel Jansen, die meldt dat de doelman ook komend seizoen weer bij Ajax onder de lat wil staan.

Afgelopen seizoen was het op keepersgebied zeer onrustig bij de Amsterdammers, al kende Pasveer een geweldige periode. Hij leidde de minste gepasseerde verdediging van de Eredivisie, maar raakte geblesseerd aan zijn vinger. “Het seizoen eindigde natuurlijk bizar door die vingerblessure, anders had hij zeker in het elftal van het jaar gestaan. Op het moment dat de prijzen worden verdeeld, wil je erbij zijn. Hij was er echt doodziek van en hij heeft wel echt even nodig gehad om dat een plek te geven”, aldus Jansen in gesprek met Ajax Showtime.

Topfit

Pasveer is echter gemotiveerd om zijn rentree te maken voor de landskampioen. “Hij gaat er gewoon vol in. Het is aan Ajax wat ze willen doen op keepersgebied. Remko is topfit en hij wil er weer een heel mooi seizoen van maken”, aldus Jansen.

“Als Ajax een nieuwe keeper haalt, zal Remko zich daar niet zo druk om maken. Hij ziet dat niet als een soort van wantrouwen. Hij weet wat hij kan en daar vertrouwt hij op. Daar is hij professioneel in. Op elke positie moet je als topclub meerdere goede spelers hebben, ook op keepersgebied. Dat drijft Remko juist naar betere prestaties”, besluit de belangenbehartiger van de ervaren Tukker.

TIP: Inzetten op internationale topduels? Check Circus! Claim nu €250 welkomstbonus!

Zou je Pasveer eerste doelman maken komend seizoen?

  • Ja
  • Nee
182+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie