De Mos komt met transfertip: “Hij kan zo mee bij Ajax”

Foto: De Mos komt met transfertip: “Hij kan zo mee bij Ajax”

Hans Vanaken wordt de voorbije dagen steeds vaker aan een move naar Ajax gelinkt. De aanvallende middenvelder van Club Brugge solliciteerde zelf al naar Amsterdamse move.

Aad de Mos is erg enthousiast over de 29-jarige Belg. De Zondag vroeg de voormalig oefenmeester Vanaken te vergelijken met diens landgenoot Youri Tielemans. “Vanaken is natuurlijk beter dan Tielemans. Ik ben van dag één fan van Vanaken en die jongen wordt nog steeds onderschat. Hij kan zo mee bij Ajax. Tielemans was tegen PSV twee keer ook al niet goed. Laat Vanaken Tielemans maar vervangen bij Leicester City, je zal het verschil wel zien. Vanaken moet zijn bescheidenheid van zich afgooien en een grote transfer maken”, aldus De Mos.

Tielemans kende geen goed seizoen bij Leicester City. Toch gaat hij komende zomer een grote transfer versieren. Vooral Arsenal zou zijn oog hebben laten vallen op de voormalige speler van Anderlecht. Tielemans kan wellicht voor ongeveer veertig miljoen euro opgepikt worden.

Ajax

Vanaken werd de afgelopen dagen aan de tand gevoeld over zijn toekomst. De middenvelder gaf aan dat hij een buitenlandse transfer wel ziet zitten en velen linken hem nu aan Ajax, aangezien Alfred Schreuder daar aan de slag gaat. Vanaken liet al verstaan dat Ajax altijd mag aankloppen, want hij ziet een transfer naar de Amsterdammers wel zitten. Al lijkt de Nederlandse kampioen op de positie van Vanaken momenteel niet echt versterking nodig te hebben. Daar kan in een lange zomermercato echter nog verandering in komen. Toch lijkt de kans momenteel het grootst te zijn dat Vanaken ook volgend seizoen in Brugge zal voetballen.

TIP: Ontvang 3.20x je inzet als Vanaken het net vind tegen Anderlecht. Pak bij Circus nu €250 welkomstbonus, klik hier!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Moet Ajax vol voor Vanaken gaan?

  • Ja, hele goede speler
  • Nee, niet nodig
188+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie