‘Feyenoord-stunt in zomer’

Foto: ‘Feyenoord-stunt in zomer’

Orkun Kökcü wordt in verband gebracht met een groot aantal clubs (AC Milan, Lazio en Roma, Wolverhampton Wanderers), maar het is géén zekerheidje dat hij bij Feyenoord vertrekt. Het is óók een mogelijkheid dat hij volgend seizoen nog in De Kuip speelt.

De middenvelder zegt zich in ieder geval volledig op de Conference League-finale te focussen. “Ik kijk nog niet verder dan de finale, maar áls ik vertrek, dan hopelijk wel met een prijs, dat is wat ik altijd heb gewild”, vertelt hij aan Voetbal International. “Maar er is nog niks. Mijn vader doet mijn zaken en ik heb tegen ‘m gezegd: Doe wat je wil, maar laat mij met rust tot na de finale. Daarna hebben we de hele vakantie de tijd om een beslissing te nemen over mijn toekomst. Los van dat heeft Feyenoord ook wat te zeggen. Ik sta tot 2025 onder contract, heb het naar mijn zin en word nog steeds een betere voetballer hier.”

Bovendien geniet Kökcü met volle teugen van de samenwerking met oefenmeester Arne Slot. Hij legt uit wat de trainer zo speciaal maakt: “Zijn verstand van voetbal. Hij ziet en analyseert alles, en niet alleen onze wedstrijden, en vervolgens is hij in staat dat helder te vertalen naar hoe hij het wil hebben. Als een trainer zijn elftal voorbereidt en vooraf vertelt waar de kansen liggen om te profiteren van de zwakheden van de tegenstander, en het komt nog uit ook, ja, dan ontstaat er iets. Ik hoef het niet te zeggen om te slijmen, want vraag het maar na: wat deze trainer zegt, komt uit.”

“Arne Slot heeft altijd een plan”

De international van Turkije geeft een voorbeeld: “Voor de thuiswedstrijd tegen Marseille deden we tijdens de training een oefening waarbij Fredrik (Aursnes, red.) en ik de bal kregen aangespeeld en ‘m in één beweging over de laatste lijn moesten leggen van de andere partij. Het ging maar door. Weer een bal en weer een bal en nog een bal. We keken elkaar aan: Hoeveel van die ballen moeten we nog schieten? Maar dan de wedstrijd. We deden wat we hadden getraind en Luis Sinisterra en Reiss Nelson werden steeds gevaarlijk met die diepe ballen over de verdediging van Marseille, ze kwamen constant in de een-tegen-een. Laat ik het zo zeggen: Arne Slot heeft altijd een plan.”

TIP: Verdien 3 keer je inleg als Feyenoord de finale wint!

Wat denk jij?

  • Hij blijft
  • Hij vertrekt
948+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

14:46
3+
Ten Hag slaakt zucht van verlichting
14:25
23+
“NEC gaat het Feyenoord moeilijk maken”
14:09
35+
‘Zidane keert terug als hoofdtrainer’
14:00
74+
Keert Van Gaal bij Ajax terug als hoofdtrainer?
13:45
29+
‘Drama voor Memphis Depay bij Atlético Madrid’
13:26
78+
‘Deense huurling vertrekt definitief bij Ajax’
13:10
81+
‘Ajax hengelt naar jeugdspeler FC Emmen’
13:00
19+
NEC-helden geven tips voor de bekerfinale | SN Meet Zomer & Leiwakabessy
12:41
67+
Chelsea neemt afscheid van Nederlands talent
12:29
118+
Opbloeiende Brobbey benoemt ‘grote droom’
12:17
243+
Jan Smit oordeelt snoeihard over FC Volendam
12:00
103+
Slot verdedigt: Giménez drastisch achteruit na winterstop
11:47
0+
Voorbeschouwing: kan NEC verrassen en de bekerfinale winnen of pakt Feyenoord de veertiende cup?
11:45
47+
Sierd de Vos onthult ‘bijzondere’ droomgast
11:30
11+
Dumfries als voorbeeld: “Daar kijk ik wel naar op”
11:15
83+
‘Nagelsmann heeft groot nieuws voor Bayern München’
10:59
200+
Italiaanse media lyrisch over Oranje-tweetal: “Overweldigde iedereen”
10:45
37+
NEC kruipt uit dal: “Leek geen einde aan de ellende te komen”
10:29
141+
‘Vandaag Inside-gasten vluchten door achteruitgang’
10:15
739+
‘Megamiljoenendeal voor Brian Brobbey’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie