‘Feyenoord zet streep door Dessers-transfer’

Foto: ‘Feyenoord zet streep door Dessers-transfer’

Wim Kieft snapt heel goed dat Feyenoord Danilo overneemt van Ajax. In zijn column in De Telegraaf schrijft de analist dat de Rotterdammers een goede zet doen door de spits transfervrij over te nemen. Volgens Kieft is Danilo dan ook een goede aanvaller voor het Eredivisie-niveau.

Kieft verwacht dat zowel Bryan Linssen als Cyriel Dessers komende zomer niet meer in De Kuip spelen. “Zeer waarschijnlijk is de finale van de Conference League tegen AS Roma de laatste wedstrijd van Cyriel Dessers en Bryan Linssen in het shirt van Feyenoord. Het financiële totaalplaatje van Dessers is de club te gortig en Linssen mag vertrekken naar Japan.”

Danilo aantrekken is goede zet

De oud-international vindt dat Feyenoord goed geanticipeerd heeft met het aantrekken van Danilo en verwacht dat trainer Arne Slot een duidelijk plan klaar zal hebben liggen. “Hij is meer een Dessers dan Linssen en ongetwijfeld heeft trainer Arne Slot een vastomlijnd idee over de rol die Danilo kan spelen in het Feyenoord van volgend seizoen.” Kieft zag dat de de Braziliaan er in Amsterdam niet aan te pas kwam, maar denkt dat Danilo prima mee kan in de Eredivisie. Bij Ajax legde hij het af tegen Sébastien Haller en Brian Brobbey, maar in het seizoen op huurbasis bij FC Twente heeft Danilo laten zien een goede spits te zijn op Eredivisie-niveau. Slot zal ervan overtuigd zijn dat de Braziliaan ook op internationaal niveau van toegevoegde waarde kan zijn voor Feyenoord.”

TIP: Wint Feyenoord van AS Roma? Pak 2.95 keer je inzet!

Is Danilo een goede vervanger voor Dessers?

  • Ja
  • Nee
1023+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie