Kritiek en open sollicitatie voor Utrecht: “Wat wil je?”

Foto: Kritiek en open sollicitatie voor Utrecht: “Wat wil je?”

FC Utrecht hoopt in de toekomst aansluiting te vinden bij de traditionele topdrie. Volgens Gregoor van Dijk is dat mogelijk, mits de club een aantal serieuze maatregelen durft door te voeren.

Van Dijk is van mening dat FC Utrecht er niet het maximale uit heeft gehaald. “Als je ziet wat Frans van Seumeren de afgelopen vijftien jaar heeft geïnvesteerd en je legt dat op een weegschaal met de prestaties die er zijn geleverd, dan staat dat niet in verhouding”, stelt de oud-voetballer in gesprek met RTV Utrecht.

“In de ranglijst is er denk ik ook niet heel veel veranderd in vergelijking met de vijftien jaar ervoor. Je bent nu wel op een pu: nt gekomen dat je je moet afvragen: wat wil je? Is het prima om tussen plaats vijf en acht te eindigen en houden we dit vol of wil je écht die volgende stap gaan maken? Dan moet je wel ander beleid gaan voeren en misschien wel afscheid nemen van een aantal mensen”, zo voegt Van Dijk toe.

Namen noemt hij niet, maar hij ziet zichzelf wel als een optie om het werk op zich te pakken. “Ik wil wel technisch directeur worden ja. Gewoon omdat ik FC Utrecht een mooie club vindt. En absoluut een club met mogelijkheden. Ik geloof er absoluut in. Daar heb ik het gisteren met Joost Broerse over gehad. Ik zag dat al in mijn tijd als speler. Dat werd toen een beetje mijn ondergang. Ik denk dat ik wel die stap kan maken naar de top-3 of top-4.”

TIP: Wint Utrecht opnieuw van Vitesse? Win 3,10 keer je inleg!

Kan FC Utrecht een volgende stap maken?

  • Ja
  • Nee
145+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie