Kluivert looft Ajacied: ‘Zo zien we het graag in Amsterdam’

Foto: Kluivert looft Ajacied: ‘Zo zien we het graag in Amsterdam’

Patrick Kluivert is al een aardige tijd niet meer werkzaam bij Ajax, maar natuurlijk volgt hij zijn oude liefde wel nog op de voet. In gesprek met Voetbal International spreekt hij zijn bewondering uit voor flankflitser Antony.

“Als je kijkt naar individuele klasse, ben ik een groot fan van Antony. Dat is een echte Ajax-aanvaller. Zijn baltechniek, de snelheid, de brutaliteit in zijn vaak beslissende acties: zo zien we het graag in Amsterdam”, constateert Kluivert, die uitlegt dat het voor ploeggenoten heerlijk is om iemand als Antony in de gelederen te hebben. “Want je kunt hem in elke situatie aanspelen.”

“Of er nou twee of drie man in zijn rug staan, hij eist de bal op en is meteen dreigend. Hij zal zich nooit verschuilen. Ik denk dat het niet lang zal duren voordat Antony de stap naar een buitenlandse topclub gaat maken”, voorspelt de oud-topspits van onder meer Ajax en FC Barcelona tot slot.

Zeer gewild

Momenteel wordt met name Paris Saint-Germain gelinkt aan Antony. PSG wacht wel serieuze concurrentie. Ook Liverpool, Manchester United en Newcastle United zijn geïnteresseerd. Dankzij trainer Erik ten Hag heeft de club uit Manchester mogelijk zelfs een streepje voor.

TIP: Wint Sao Paulo, de vorige club van Antony, deze week van Corinthians? 3.35x je inleg bij Circus!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Antony speelt volgend seizoen niet meer bij Ajax

  • Eens
  • Oneens
61+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie