‘Weghorst krijgt komend seizoen met Kompany te maken’

Foto: ‘Weghorst krijgt komend seizoen met Kompany te maken’

Het tegen degradatie vechtende Burnley is nog altijd op zoek naar een nieuwe manager. De Premier League-club nam gedurende het seizoen afscheid van Sean Dyche, waarna Michael Jackson aangesteld werd als interim-manager. De naam van Vincent Kompany wordt veelvuldig genoemd als mogelijke opvolger.

De Belgische krant Het Laatste Nieuws weet dan ook te melden dat Kompany de voornaamste kandidaat is om volgend seizoen de nieuwe manager te worden van Burnley. De voormalig Belgisch international staat nog onder contract bij Anderlecht, maar zou niet onwelwillend tegenover een overstap staan. Bovendien behaalde Kompany zijn grootste successen als speler in Engeland bij Manchester City en zijn de mogelijkheden bij Burnley ook een stuk groter. Eerder meldde The Telegraph al dat Burnley om tafel wil met de Anderlecht-trainer. 

Rooney ook kandidaat

Ook de naam van Rooney wordt veelvuldig genoemd. De oud-spits van Manchester United behoedde met een geweldige opmars Derby County bijna nog van degradatie uit de Championship, maar die missie mislukte net. Ondanks de degradatie staat Rooney er goed op. Het is nog wel de vraag op welk niveau Burnley komend seizoen actief is. De ploeg is nog niet veilig en moet op de laatste speeldag in de Premier League Leeds United achter zich zien te houden. 

TIP: Wint Burnley van Newcastle United? Pak 2.21 keer je inzet!

Doet Burnley er goed aan om Kompany aan te stellen als nieuwe manager?

  • Ja
  • Nee
62+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie