“Niemand vraagt me naar Mbappé”

Foto: “Niemand vraagt me naar Mbappé”

Oefenmeester Carlo Ancelotti werkt met de selectie van Real Madrid toe naar de laatste Primera División-wedstrijd van het seizoen tegen Real Betis en natuurlijk de Champions League-finale tegen Liverpool. Intussen gaat het in de media vooral over Kylian Mbappé.

De ster van Paris Saint-Germain komt waarschijnlijk in het Estadio Santiago Bernabéu spelen, maar daar is Ancelotti niet mee bezig. Op een persconferentie vertelt hij: “We zijn eraan gewend. Maar we zijn gefocust. De sfeer is erg goed. Wat zich in de buitenwereld afspeelt en waarover wordt gepraat, heeft op ons geen invloed.”

Op zaterdag 28 mei speelt De Koninklijke de Champions League-finale in het Stade de France in Parijs, de woonplaats van Mbappé: “Niemand vraagt me naar Mbappé. Ik breng mijn tijd door op Valdebebas (het trainingscomplex van Real, red.), in mijn auto en thuis. Soms ga ik naar een goed restaurant, maar niemand vraagt me ernaar. De finale is het enige dat telt.”

Bale

Kan Gareth Bale minuten maken tegen Betis of heeft hij zijn laatste wedstrijd van het seizoen al gespeeld? Beide opties bestaan, maar Ancelotti stelt: “Hij is nog niet honderd procent. We zullen zien of hij op de bank zit. Maar of hij speelt of niet, is niet belangrijk. Hij is een speler die belangrijke hoofdstukken heeft geschreven in de geschiedenis van deze club. Dat weet iedereen.”

TIP: Verdien 3.30 keer je inleg als Real van Liverpool wint!

Gaat Mbappé naar Real?

  • Sowieso
  • Ik vraag het me af…
81+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie