‘Spits als Danilo altijd welkom bij Feyenoord’

Foto: ‘Spits als Danilo altijd welkom bij Feyenoord’

Danilo ruilt Ajax in voor Feyenoord, zo werd eerder al bekend. De Rotterdammers hebben het nu echter ook zelf wereldkundig gemaakt via hun officiële clubsite. Volgens technisch directeur Frank Arnesen is een speler als de Braziliaan altijd welkom in De Kuip.

De nummer drie van de Eredivisie schrijft: “Feyenoord heeft een akkoord bereikt met Danilo Pereira da Silva. De transfervrije 23-jarige Braziliaanse spits tekent eerdaags een contract voor een periode van vier jaar, waardoor hij tot medio 2026 vastligt.”

Arnesen heeft hoge verwachtingen van de Ajacied in Rotterdam-Zuid: “Een behendige, snelle spits zoals Danilo is een welkome toevoeging aan onze selectie. Dat hij transfervrij de overstap kan maken naar Feyenoord is ook een prettig gegeven. We hebben er goede hoop op dat Danilo bij ons kan laten zien waar hij goed in is: effectief en dreigend zijn in de zestien en doelpunten maken.”

Vervolgens stelt Feyenoord zijn aanwinst voor: “De in São Paulo geboren Danilo genoot zijn voetbalopleiding voor het overgrote deel in zijn thuisland Brazilië en was als jeugdspeler onder andere actief voor de clubs Corinthians, Vasco da Gama en Santos voor hij in 2017 de overstap maakte naar Ajax. In seizoen 2020-2021 was hij als huurling namens FC Twente goed voor 17 goals in 33 wedstrijden, een moyenne waarmee hij dat seizoen een van de vaakst scorende spelers van de Eredivisie was.

TIP: Verdien 3.85 keer je inleg als Feyenoord in beide helften scoort tegen AS Roma!

Goede aanwinst?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
140+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie