‘Memphis-prijs is afschrikwekkend’

Foto: ‘Memphis-prijs is afschrikwekkend’

De kans is groot dat Memphis Depay volgend seizoen niet meer bij FC Barcelona speelt. Alhoewel… de Catalanen vragen naar verluidt een dusdanig hoge transferprijs voor de Oranje-international dat hij ook weer niet zo een-twee-drie verkocht is.

Voetbal International schrijft op donderdagochtend over de toekomst van de Nederlander: “Arsenal zou inmiddels serieus kijken of het een poging gaat wagen Memphis naar Londen te halen. Alexandre Lacazette en Eddie Nketiah hebben namelijk een aflopend contract en kunnen zodoende komende zomer gevlogen zijn. Vooralsnog lijkt de vraagprijs – naar verluidt 50 miljoen euro – afschrikwekkend.”

Het is óók een mogelijkheid dat Depay ingezet wordt als ruilmiddel. Barça heeft immers interesse in een samenwerking met Robert Lewandowski… “De Catalaanse club kan en wil naar verluidt maximaal 35 miljoen euro bieden om de Poolse goalgetter los te weken bij Bayern München. Volgens Spaanse media denkt Barcelona aan andere manieren om tot een deal te komen met de Duitse grootmacht, die niet echt staat te trappelen om Lewandowski te laten gaan. Memphis zou kunnen dienen als pasmunt.”

“Helemaal geen vraag voor mij”

De aanvaller zelf vertelde eerder deze maand aan ESPN: “Ik kwam hierheen en we wisten dat er een nieuw project was (met Ronald Koeman als coach, red.). Ik wilde hier spelen en ik wil volgend jaar hier ook belangrijk zijn. Hopelijk nog veel meer jaren. Dat is helemaal geen vraag voor mij.”

Jordi Cruijff, technisch adviseur bij Barça, zei op zijn beurt: “We hebben het nog steeds niet over volgend seizoen gehad. Het is nu tijd om over dit seizoen te praten en het zou niet goed zijn om eerst publiekelijk commentaar te geven.”

TIP: Verdubbel je inleg als Barcelona van Villarreal wint!

50 miljoen?

  • Belachelijk
  • Goede prijs
253+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie