‘Ten Hag laat wenkbrauwen fronsen met zeer verrassende transfer’

Foto: ‘Ten Hag laat wenkbrauwen fronsen met zeer verrassende transfer’

Axel Witsel verlaat Borussia Dortmund en de interesse in de Rode Duivel is zeer groot. Het is nog koffiedik kijken waar hij aan de slag gaat. De Premier League is een optie, waar grote clubs aan zijn komst zitten te denken.

Buitenlandse media melden dat Manchester United en Tottenham Hotspur  wel wat zien in de komst van de 33-jarige middenvelder. Witsel zou een goede aanvulling kunnen zijn voor hun team, al zou het geen zekerheid zijn dat hij daar een basisspeler zou zijn. Je zou verwachten dat Erik ten Hag voor andere spelers kiest. Juventus toonde ook nog interesse, maar daar is de Belg geen prioriteit meer. 

Meer opties

Galatasaray wil Witsel dolgraag halen en de Turken bieden hem wellicht een financieel toploon. Alleen is de Turkse topclub ferm teruggezakt en op sportief vlak is dat geen mooie uitdaging voor de Belgisch international. Eerder werden zijn ex-clubs Benfica en Zenit Sint-Petersburg ook al genoemd, maar een transfer naar Rusland lijkt nu niet bepaald handig te zijn. 

Tot slot is er AS Roma. Daar werd Witsel ook al aan gelinkt en het zou een mooie club zijn voor de ex-speler van Standard. Roma heeft met José Mourinho een interessante coach, de club speelt in een prachtige stad en Witsel zou met zijn ervaring de jonge ploeg veel kunnen bijbrengen. De komende weken zal er meer duidelijkheid komen over de toekomst van de middenvelder. Een terugkeer naar Standard is absoluut geen optie, dat liet Witsel eerder al weten.

TIP: 2.31x je inzet als Man United wint bij Crystal Palace. Grijp nu €250 welkomstbonus bij Circus, klik hier!

Witsel naar United?

  • Kan zeer nuttig zijn
  • Nee, niet doen!
198+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie