‘Kökcü-verrassing na toptransfer’

Foto: ‘Kökcü-verrassing na toptransfer’

Orkun Kökcü doet het dusdanig goed bij Feyenoord dat hij bijzonder populair is op de transfermarkt. AS Roma hengelt naar zijn diensten, maar dat geldt (volgens de Engelse media) ook voor Arsenal.

Aad de Mos vertelt in de podcast Twee Viertje met Aad van SoccerNews.nl en OnlineWedden24.com dat hij denkt dat de Turk over de kwaliteiten beschikt om het ver te schoppen, óók in de Premier League. “Ödegaard is ook een speler die dat (het niveau van de Engelse competitie, red.) aankan, die heeft ook bij Heerenveen gespeeld”, aldus de oud-trainer. 

‘Kökcü kan makkelijk meekomen’

“En hij (Kökcü, red.) heeft bij Feyenoord gespeeld onder meer druk. Ik denk dat hij bij Arsenal, zeker wat ik de laatste maanden gezien heb, makkelijk mee kan komen op het middenveld van Arsenal, wat op dit moment niet het sterkste is van de Premier League. Hij is dan zeker een versterking.” 

In vergelijking met de vorige paar seizoenen hebben The Gunners de weg naar boven gevonden, al zit er de laatste tijd wat zand in de Londense motor… “Ze laten het nu wel even lekker liggen. Ze krijgen een tikkie van Newcastle met twee-nul, door verdedigend te spelen, ze hebben van Tottenham verloren. En ze krijgen nog heel moeilijk in het weekend tegen Everton. Terwijl The Spurs eigenlijk over ze heen gedoken zijn. Die gaan niet meer loslaten, ze spelen het weekend tegen, die zijn al gedegradeerd, Norwich.”

TIP: Verdien 3 keer je inleg als Feyenoord van Roma wint in de Conference League-finale!



Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer en voetbalanalist Aad de Mos verschijnt wekelijks in een nieuwe podcast van OnlineWedden24.com én SoccerNews.nl. In de podcast laat de voormalige coach van Ajax en PSV zijn licht schijnen over actuele voetbalwedstrijden en geeft hij adviezen over welke ploegen de meeste kans hebben om te winnen. De twintigste aflevering van Twee Viertje met Aad kun je HIER beluisteren!

Geschikt voor de Premier League?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
453+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie