Play-offs en Europa League-finale bij Circus!

Foto: Play-offs en Europa League-finale bij Circus!

Het reguliere Eredivisie-seizoen ligt misschien achter ons, dat betekent natuurlijk niet dat voetbal meteen helemaal verdwijnt! Er zijn nog een hele hoop play-offs te spelen en bovendien staat de Europa League-finale deze week op het programma. In samenwerking met bookmaker Circus doet SoccerNews.nl de nodige voorspellingen, zoals je inmiddels van ons gewend bent!

Van Bronckhorst in finale

Daarbij schakelen we de hulp van Aad de Mos in, die zich eerst over de eindstrijd in de Europa League buigt. Het Duitse Eintracht Frankfurt neemt het op tegen het Schotse Rangers FC, de club van Giovanni van Bronckhorst. De oud-coach, die zelf de Europacup II won met KV Mechelen, voorspelt een Duitse overwinning: “Frankfurt gaat winnen.” Daar voegt hij aan toe: “Binnen negentig minuten.” Dat correspondeert met een odd van 2.16!


Nacompetitie

Een andere interessante wedstrijd die woensdagavond op het programma staat, is de nacompetitie-clash tussen Excelsior en Heracles Almelo. De Mos houdt zijn hart vast voor de Heraclieden: “Ik zou mijn geld niet op Heracles zetten, ik zou mijn geld zetten op één van de Keuken Kampioen Divisie-teams.” Wél verwacht hij dat beide teams gaan scoren in de eerste wedstrijd (1.56).

Europees voetbal

Door naar de eerste wedstrijd in de play-offs om Europees voetbal: sc Heerenveen tegen AZ. Onze huisanalist denkt dat de Friezen weleens kunnen gaan ‘stunten’! “Vaak is de ploeg die er het laatste bijkomt, die zit in de flow, ze hebben niks te verliezen en zouden weleens de verrassing van de play-offs kunnen worden. AZ, dat zit in een spiraal naar beneden. En Vitesse en Utrecht, dat is middelmaat.” Wint Heerenveen meteen in het eigen Abe Lenstra Stadion van Heerenveen? De quotering is 3.80!


In de Galgenwaard neemt FC Utrecht het op tegen Vitesse. In de laatste Eredivisie-speelronde speelden de Arnhemmers met 2-2 gelijk tegen landskampioen Ajax, waar de Domstedelingen met 3-0 (!) onderuit gingen bij degradant Willem II. Wat de play-offwedstrijd van donderdagavond betreft zijn de odds als volgt: 2.01 voor de thuisclub, 3.75 voor een gelijkspel en 3.65 voor de gasten!


Circus 

Circus is in het Nederlandse wedlandschap een new kid on the block. Maar vergis je niet: achter de schermen beschikt men bij deze bookmaker over een schat aan ervaring! Inmiddels heeft Circus zich vergewist van een goklicentie en dat betekent dat we het platform aan dit wedkantoor aan de tand mogen voelen. Dat hoef je SoccerNews.nl geen twee keer te zeggen, natuurlijk: je kunt onze review hier lezen! Circus heeft ook een mooie welkomstbonus voor je in de aanbieding, van maximaal €250. Grijp je kans hier! 

De in dit artikel weergegeven odds kunnen veranderen. Check de quoteringen alsjeblieft vóórdat je inzet, bij welke bookmaker dan ook.

Wie wint de Europa League-finale?

  • Eintracht Frankfurt
  • Rangers FC
28+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:45
4+
Blijdschap over terugkeer Kroes: “Niemand groter dan club”
23:24
21+
PSV-uitblinker ‘beste speler van de Eredivisie’
22:58
11+
Manchester City neemt koppositie in Premier League weer over
22:51
27+
Feyenoord stelt kampioensfeestje PSV uit met zege
22:27
202+
‘Van Praag biedt Kroes excuses aan’
22:09
44+
De Jong zag zenuwen bij teamgenoten PSV
21:50
80+
Veerman geniet: ‘Laten zien dat we de beste ploeg van Nederland zijn’
21:46
180+
‘Slot maakt bizarre keuze bij Feyenoord’
21:26
72+
Bosz applaudisseerde in de rust: “Waanzinnig goed”
21:05
660+
Oorlog na Heerenveen-PSV: ‘puntenaftrek’
21:01
148+
Slot wil naar Liverpool: “Wordt komende dagen duidelijk”
20:50
40+
PSV door achtklapper tegen sc Heerenveen officieus landskampioen
20:36
311+
‘Pijnlijke Van Persie-actie na Heerenveen-PSV’
20:27
698+
‘Chivu keert na 21 jaar terug bij Ajax’
20:02
120+
Feyenoord én Go Ahead Eagles verrassen met opstelling
19:42
186+
‘PSV moet absolute klassespeler aantrekken’
19:24
47+
Bliksemstart PSV: 0-3 na een kwartier (!) spelen
19:11
316+
‘Bestuurlijke onrust Ajax nog niet teruggekeerd’
18:50
10+
Goed nieuws Tévez: uit ziekenhuis ontslagen, nu alweer op trainingsveld
18:30
326+
‘Feyenoord vindt Giménez-vervanger in Schotland’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie