Aad de Mos beticht PSV van ‘Calimero-gedrag’

Foto: Aad de Mos beticht PSV van ‘Calimero-gedrag’

PSV feliciteerde Ajax met het kampioenschap, maar kon het niet laten om nog eventjes te wijzen naar de ‘arbitrale dwalingen’ van dit seizoen. En oefenmeester Roger Schmidt van de Eindhovenaren deed precies datzelfde (“We hebben niet altijd geluk gehad met arbitrale beslissingen”). Aad de Mos vindt het maar ‘Calimero-gedrag’.

In de podcast Twee Viertje met Aad van SoccerNews.nl en OnlineWedden24.com vertelt de oud-trainer: “Of Ajax de terechte kampioen is? Ja, natuurlijk. Ajax heeft in de eerste helft van de competitie wonderschoon voetbal gespeeld met fantastische uitslagen. Een fantastische ronde gespeeld in de Champions League, in de groepsfase alle wedstrijden gewonnen. Het kon niet stuk bij Ajax en toen is er wat zand in de machine gekomen, op basis van blessures. Dit is meer het Calimero-gedrag van PSV…”

Bonus van 40 miljoen

De Mos is ook van mening dat Ajax aan het einde van de streep een succesvol seizoen achter de rug heeft: “Over een heel seizoen heeft Ajax toch een heel goed seizoen gedraaid en ze hebben die supercup (De Johan Cruijff Schaal) dan verloren en de bekerfinale hebben ze verloren, maar ze hebben Europees fantastisch gepresteerd. En op basis daarvan gaan veel spelers dus een transfer maken en de trainer ook. Natuurlijk de titel, dat is voor Ajax weer een garantie van ruim veertig miljoen om weer deel te nemen volgend jaar. Dat is het allerbelangrijkste in deze commerciële voetballerij. Als je kampioen speelt krijg je gelijk weer een bonus van veertig miljoen.”


Gouden generatie

En PSV? Hoe vindt de voetbalkenner dat Schmidt het de afgelopen twee jaar heeft gedaan? De Duitser zei onlangs nog: “Mijn gevoel was dat het nooit genoeg was…” “Ik heb hetzelfde meegemaakt in mijn periode bij PSV. Als je in een periode bij PSV werkzaam bent en je hebt toevallig een gouden generatie van Ajax met een gouden trainer tegenover je, dan kun je wel eens naast de hoofdprijs grijpen. Dat heeft hij gehad met Ten Hag. Mijn periode was het gouden elftal van Ajax met Louis van Gaal. Dat was een geweldig, uitzonderlijk elftal. Dan is het moeilijk om daar tussen te komen, in die periode dus. Laten we voor PSV hopen dat het volgend jaar een nieuw succes gaat worden met Van Nistelrooy tegen Schreuder.”

TIP: Aad voorspelt een overwinning van Heerenveen op AZ! De odd is 3.80!



Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer en voetbalanalist Aad de Mos verschijnt wekelijks in een nieuwe podcast van OnlineWedden24.com én SoccerNews.nl. In de podcast laat de voormalige coach van Ajax en PSV zijn licht schijnen over actuele voetbalwedstrijden en geeft hij adviezen over welke ploegen de meeste kans hebben om te winnen. De twintigste aflevering van Twee Viertje met Aad kun je HIER beluisteren!

Calimero-gedrag?

  • Ja
  • Nee
390+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

21:03
0+
Timber krijgt groen licht: “De laatste stap”
20:48
7+
“Haaland zit opgesloten in het systeem van Guardiola”
20:35
39+
Mossou verdedigt Vitesse-besluit: “Wees trots”
20:23
27+
‘Almere City onthult Maduro-standpunt’
20:13
60+
‘Keiharde Vandaag Inside-clash’
20:00
49+
Slot waarschuwt Feyenoord: “Dat zegt veel”
19:45
89+
Ajax onthult: “We willen een ervaren manager”
19:34
120+
‘Aanbieding voor Hirving Lozano’
19:22
438+
‘Santiago Giménez neemt transferbesluit’
19:10
266+
‘Ajax heeft groot nieuws voor Brobbey’
19:00
38+
Nieuwe club Geertruida, Taylor naar EK en Eindhoven de BESTE! | Twee Viertje met Aad #79
18:48
109+
Dost absent bij bekerfinale NEC: ‘Hij heeft er niet zoveel zin in’
18:33
86+
Slot deelt blessure-update richting bekerfinale
18:18
129+
‘Club concreet voor Frenkie de Jong, Barça twijfelt’
18:17
169+
Sturing en KNVB reageren op Vitesse-doodsteek
18:00
7+
Oranje sterkhouders terug in selectie Paris Saint-Germain
17:49
136+
Vitesse deelt video na vonnis KNVB: “Het doek is gevallen”
17:39
807+
‘Ontslag Joep Schreuder na bizarre vraag aan Hancko’
17:25
793+
Spaanse media onthullen groot nieuws over Ajax en Xavi
17:11
34+
Lazio-speler kan contract voor 100 euro verlengen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie