‘Schreuder krijgt Nederlandse opvolger in Brugge’

Foto: ‘Schreuder krijgt Nederlandse opvolger in Brugge’

Alfred Schreuder was pas kort in dienst bij Club Brugge, maar vertrekt nu alweer omdat Ajax concreet werd. Mogelijk krijgt de kersverse Belgisch kampioen opnieuw een Nederlandse trainer.

De zoektocht is inmiddels in volle gang bij Blauw-Zwart. VoetbalNieuws.be schreef het volgende over de Nederlandse kandidaten: ‘Mark van Bommel wordt het dus al niet, maar na de triomf met Schreuder trekt de landskampioen mogelijk wel weer de Nederlandse kaart. Op de vrije markt liggen met Frank de Boer en Phillip Cocu alleszins nog twee grote namen voor het oprapen. In tegenstelling tot niet enkel Van Bommel maar ook Jaap Stam en Clarence Seedorf pakten zij bij onze noorderburen tal van prijzen alvorens elders te floppen. De Boer won met Ajax zelfs vier keer op een rij de landstitel, precies de doelstelling die Club nastreeft’, klinkt het.

Cocu

‘Cocu, bijna twee jaar na zijn ontslag bij Derby County naar eigen zeggen klaar voor een nieuw avontuur, past dan weer net iets beter bij de stijl van het huis in Jan Breydel. Misschien wel met Timmy Simons, zijn voormalige PSV-ploegmaat wiens toekomst bij Zulte Waregem nog steeds onzeker oogt, aan zijn zijde? In het verleden werd ook Giovanni van Bronckhorst genoemd, maar hij zit momenteel gebeiteld bij Glasgow Rangers. Bovendien geeft Blauw-Zwart wellicht de voorkeur aan een beschikbare trainer’, schrijft men.

Het medium schuift naast De Boer en Cocu nog twee buitenlandse namen naar voren: Xabi Alonso en André Villas. Van hen heeft laatstgenoemde een pak meer ervaring in het vak.

De Boer en Cocu goede kandidaten?

  • Ja
  • Nee
174+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie