Klopp positief gestemd over Champions League-deelname Van Dijk en Salah

Foto: Klopp positief gestemd over Champions League-deelname Van Dijk en Salah

Liverpool moet het dinsdagavond in de wedstrijd tegen Southampton stellen zonder Virgil van Dijk en Mohamed Salah. Liverpool-trainer Jürgen Klopp verwacht het duo echter op korte termijn wel weer terug in de wedstrijdselectie.

Zowel Van Dijk als Salah vielen geblesseerd uit in de FA Cup-finale tegen Chelsea. De verdediger moest de strijd staken met een knieblessure, terwijl de aanvaller last kreeg van liesklachten. Daardoor missen beiden het duel tegen Southampton, wat nog belangrijk is voor de titelstrijd in de Premier League. Al liet Klopp op de persconferentie voorafgaand aan het duel al doorschemeren dat de titel een utopie lijkt. “Ik kan me niet herinneren dat City twee keer op rij punten heeft verspeeld. Bovendien moet Villa donderdag ook nog spelen. Dat zijn zij niet gewend. In een ideale wereld gaan we met een achterstand van één punt de laatste speelronde in, maar ik denk niet dat City vervolgens nog punten laat liggen.”

Fit voor Champions League-finale

De Duitse oefenmeester had daarentegen wel goed nieuws over Van Dijk en Salah, die snel weer terug verwacht worden. “Ze zijn allebei in orde. We hopen dat ze komend weekend weer mee kunnen doen. Als basisspeler of als invaller, dat zullen we nog wel zien. En als dat niet lukt, dan zullen we het wel per dag bekijken. Maar we zijn erg positief en hebben geen twijfels over de Champions League-finale.”

TIP: Speelt Liverpool gelijk bij Southampton? Pak 5.50 keer je inzet!

Zijn Van Dijk en Salah onmisbare schakels voor Liverpool?

  • Ja
  • Nee
25+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie