Derksen toont concurrentie middelvinger bij VI-rentree

Foto: Derksen toont concurrentie middelvinger bij VI-rentree

Johan Derksen trok eind april de stekker uit Vandaag Inside, maar maandagavond maakte het programma toch een terugkeer op de televisie. De tv-persoonlijkheid had meteen een duidelijke boodschap in petto voor de concurrentie.

Derksen sprak duidelijke taal: “Ik ben niet gestopt omdat de hysterische dames over mij heen vielen, of omdat de talkshowhosten zich als hypocriete mensen gingen gedragen – het leek wel alsof Jinek werd gepresenteerd door Arie Boomsma. Daar stap je niet voor op. Ik ben opgestapt toen ik overal uitgesodemieterd was en de woke-gemeenschap heel veel lawaai maakte. Maar daar ben ik wel tegen bestand.”

Waarom hij dan wél stopte? “Er kwam een werkelijk gênant persbericht naar buiten van Talpa: dat wij ’heel nederig die avond onze excuses zouden aanbieden’. Ik was er even heel goed zat van. En dan krijg je het probleem natuurlijk dat al die mensen aan de talkshowtafels heel braaf en politiek correct gaan eisen dat ik mijn excuses moet aanbieden. Ik moet ’sorry’ zeggen of ’het spijt me’. Maar zij hoeven mij de woorden niet aan te geven, ik red me heel goed.”

Derksen meent dat hij voldoende door het stof is gegaan. “Het is wel zo, en dat heeft mijn vrouw mij duidelijk gemaakt, de mensen die dus echt zijn getroffen door seksueel geweld, die kan ik hiermee gepijnigd hebben. En dat was nooit mijn bedoeling. Maar al die mensen aan die talkshowtafels, die om te scoren riepen ’Derksen moet zijn excuus aanbieden’, heb ik maar één gebaar: deze”, vertelde hij met een begeleidende middelvinger.

TIP: Wedden op voetbalduels? Waag je gok via Circus!

Heeft hij gelijk?

  • Ja
  • Nee
199+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie