Flemming naar topdrie? “Misschien PSV”

Foto: Flemming naar topdrie? “Misschien PSV”

Fortuna Sittard heeft zich rechtstreeks veilig weten te spelen in de Eredivisie. Dat is voor een belangrijk gedeelte te danken aan Zian Flemming, maar waar ligt zijn plafond? De journalisten van De Telegraaf geloven niet in Feyenoord als optie.

Theo Janssen en Pierre van Hooijdonk hebben Flemming getipt bij Feyenoord, maar Mike Verweij en Valentijn Driessen reageren met ‘oneens’ op die stelling. ”Ik moet je eerlijk zeggen dat ik hem daarvoor te weinig zie, maar als ik hem zie zitten er toch wel heel veel slordigheden in zijn spel”, legt Driessen uit in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

Driessen vervolgt: “In een terugkeer naar Ajax geloof ik echt niet in. Die jongen heeft veel ruimte nodig. Feyenoord denk ik ook niet, zeker door de manier waarop zij nu voetballen. Misschien PSV, maar of hij daar dan eerste man wordt… Als je hem bijvoorbeeld afzet tegen Cody Gakpo, dat is een wereld van verschil.”

Lof voor Flemming

Verweij is wel te spreken over Flemming. “Fortuna heeft hem twee keer een transfer door zijn neus geboord. Nu blijkt waarom. Hij is echt gigantisch belangrijk geweest voor Fortuna. Een jongen die altijd vooropgaat in de strijd, nooit opgeeft, maar ook gewoon écht een product is van de Ajax-opleiding. Een goede techniek, noem maar op. Ik denk dat als hij meer geduld had gehad ook nog wel verder had kunnen komen. Ik denk dat hij nu zijn vleugels moet gaan uitslaan en in het buitenland moet gaan kijken.”

Flemming maakte zondag het winnende doelpunt in de uitwedstrijd tegen NEC (0-1). In de slotfase haalde hij ook nog een bal van de lijn, waardoor Fortuna zich rechtstreeks handhaafde.

TIP: Wedden op de duels om promotie/degradatie? Waag je gok via Circus!

Kan hij een topclub aan?

  • Ja
  • Nee
159+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie