BREAKING: Heracles ontslaat Frank Wormuth

Foto: BREAKING: Heracles ontslaat Frank Wormuth

Heracles Almelo neemt per direct afscheid van hoofdtrainer Frank Wormuth. Die conclusie heeft de clubleiding getrokken nadat men vandaag een aantal gesprekken heeft gevoerd, zo valt te lezen op de clubwebsite van Heracles.

Technisch directeur Tim Gilissen betreurt de beslissing, maar zag ook dat er wat gebeuren moest nu Heracles in de nacompetitie tegen degradatie is beland. “We hebben vandaag met Frank, de staf en de spelers gesproken, en daar is uit gebleken dat er onvoldoende vertrouwen is om deze play-offs met Frank als hoofdtrainer in te gaan. Wij vinden dat we op basis van deze informatie iets moeten doorbreken.”

Gaan voor handhaving

René Kolmschot zal tijdelijk de honneurs gaan waarnemen meldt Heracles op haar website. “De technische staf gaat er, onder leiding van René Kolmschot en gesteund door de spelersgroep, alles aan doen om handhaving te bewerkstelligen.” Gilissen stelt dan ook dat het besluit in het belang van de club is genomen. “Wij vinden Frank een vakman, en zijn hem heel veel dank verschuldigd voor de afgelopen vier seizoenen. We nemen deze beslissing met pijn in het hart, maar in het belang van de club in deze belangrijke fase.” 

Wormuth is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van FC Groningen. De Spanjaard Carlos Vicens is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Heracles Almelo. Vincens is nu nog assistent-trainer bij Manchester City.

TIP: Heracles wint bij Excelsior? Pak 2.36 keer je inzet!

Is het logisch dat Heracles Wormuth nu ontslaat?

  • Ja
  • Nee
264+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie