Mbappé hint op supertransfer: ‘Besluit staat vast’

Foto: Mbappé hint op supertransfer: ‘Besluit staat vast’

De geruchten over een transfer van Kylian Mbappé naar Real Madrid worden steeds hardnekkiger. Nog altijd heeft de spits van Paris Saint-Germain geen besluit genomen over zijn toekomst. De Frans international kan ook nog altijd bijtekenen in Parijs, maar Spaanse media zijn er heilig van overtuigt dat Mbappé voor een transfer naar Real kiest.

Mbappé werd voor het derde jaar op rij verkozen tot beste voetballer van de Lique 1. Ondanks een vroege uitschakeling in de Champions League haalde de topschutter met PSG wel weer een nieuwe landstitel binnen. Mbappé staat met 25 doelpunten bovenaan in de topscorerslijst van de Franse competitie. Met nog een speelronde te gaan kan de spits voor de vierde maal op rij de topscorerstitel claimen.

Mbappé tekent lucratief contract bij Real

Het contract van de 23-jarige Mbappé loopt af in Parijs en de aanvaller heeft er nooit een geheim van gemaakt om voor Real Madrid te willen spelen. Spaanse media melden dan ook dat de spits al een lucratief contract heeft ondertekent, maar nog niets wil loslaten over zijn toekomst. Mbappé wilde nog niet veel loslaten over een mogelijke transfer, maar zei rondom de uitverkiezing voor beste speler wel snel met duidelijkheid te komen. “Dit is niet het juiste moment om daar iets over te zeggen, maar mijn besluit staat bijna vast. Voordat ik in juni aansluit bij de nationale ploeg, maak ik bekend waar mijn toekomst ligt. Het duurt nog een paar dagen tot alles officieel is.”

TIP: Scoren PSG en Metz vier doelpunten of meer? Pak 1.96 keer je inzet!

Waar speelt Mbappé komend seizoen?

  • Real Madrid
  • PSG
128+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie