‘Ten Hag ontkracht United-interesse in Ajax-duo’

Foto: ‘Ten Hag ontkracht United-interesse in Ajax-duo’

Erik ten Hag is komend seizoen de nieuwe manager van Manchester United. Nu Ten Hag naar United gaat worden ook veelvuldig de namen van Jurriën Timber en Antony in verband gebracht met een vertrek naar Old Trafford. De oefenmeester wil echter nog niet ingaan op eventuele transfers.

Ten Hag wil in het Algemeen Dagblad niet speculeren op de komst van Timber, maar denkt wel dat de verdediger een transfer kan gaan maken. “Hij had na zijn debuut tegen Heerenveen een terugval, maar daarna ging hij als een komeet. Moet Timber blijven? Ik denk dat alles goed is voor hem.” Of Timber nu wel of niet vertrekt, Ten Hag denkt dat de verdediger op alle vlakken stappen kan maken. “Bij Ajax kan hij de volgende stap zetten in leiderschap en het volhouden van de intensiteit. Een grotere uitdaging kan ook een impuls zijn voor zijn ontwikkeling. United? Ik denk dat Timber bij alle topclubs op de radar staat.”

Vertrek van Antony is een aderlating

Mocht Ajax Antony kwijtraken dan voorziet Ten Hag wel problemen voor de Amsterdammers, gezien de oefenmeester denkt dat de Braziliaan eigenlijk niet vervangbaar is. “Als Antony zou gaan, is dat voor Ajax een aderlating, omdat je in de huidige selectie niemand hebt die zijn positie kan overnemen. Ik moest de laatste weken zelfs een systeemwissel doorvoeren om voorin weer wapens te hebben.” Onlangs liet Ten Hag al weten dat er geen specifieke afspraken zijn gemaakt tussen United en Ajax over het maken van transfers. “Welke spelers van Ajax interessant zijn? Ik heb hele goede spelers hier, maar dat is nu totaal niet aan de orde.”

TIP: Waag een gokje bij Circus! Nieuwe klanten ontvangen tot €250 bonus, klik hier!

Moet Ten Hag Antony en Timber meenemen naar United?

  • Ja
  • Nee
161+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie