Timber: “Het gaat allemaal heel snel”

Foto: Timber: “Het gaat allemaal heel snel”

Jurriën Timber is gistermiddag bekroond tot de Ajax-talent van het Seizoen, door Ajax Life. De jonge mandekker is erg blij met de prijs en noemt het ‘een mooie waardering, na een prachtig seizoen’.

“Dat geldt overigens ook voor Lisandro Martínez, die door de supporters is verkozen tot Ajacied van het Jaar. Het zegt wel iets dat de twee centrale verdedigers zulke prijzen in ontvangst mogen nemen.” Iets meer dan een jaar geleden debuteerde Timber ‘pas’ voor Ajax 1. “Het gaat allemaal heel snel. Ik ben pas anderhalf jaar basisspeler en kijk waar ik nu sta.”

“Ik heb superveel wedstrijden in Ajax 1 gespeeld, ben international, heb twee kampioenschappen achter mijn naam staan en nu ben ik verkozen tot Talent van Jaar. Dat zijn prachtige dingen om mee te maken”, vervolgt Timber, die zich met de uitverkiezing in een rijtje plaatst met onder meer Matthijs de Ligt, Christian Eriksen, Rafael van der Vaart en Maxwell.

‘Veel meegemaakt, mooi jaar’

“Het was een mooi jaar, met zowel hoogte- als dieptepunten. We hebben veel meegemaakt, maar zijn er uiteindelijk goed uitgekomen. Met het landskampioenschap als beloning. De laatste weken waren zwaar. Zeker mentaal, omdat je echt nog ergens voor vecht. Maar dat maakt het alleen maar extra mooi.” Zijn nieuwe doelen? “Nog beter worden, mezelf verder ontwikkelen en wederom prijzen winnen.” Wie weet wordt hij dan volgend jaar niet Talent, maar zelfs Beste Speler van het Jaar? “Dat zou heel mooi zijn!”

TIP: Waag een gokje bij Circus! Nieuwe klanten ontvangen tot €250 bonus, klik hier!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Terechte verkiezing?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
130+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie