‘Schreuder gaat sleutelspeler Gravenberch missen’

Foto: ‘Schreuder gaat sleutelspeler Gravenberch missen’

Ajax gaat komende zomer hoogstwaarschijnlijk Ryan Gravenberch kwijtraken aan Bayern München. De middenvelder zou persoonlijk al rond zijn met de Duitse topclub, maar Bayern en Ajax bereikten nog geen akkoord over de hoogte van de transfersom. Gravenberch wordt gezien als een belangrijke speler bij Ajax in het afgelopen seizoen, maar bij Studio Voetbal zijn de meningen daarover verdeeld. 

Affelay was aan tafel bij Studio Voetbal in ieder geval uitgesproken over het feit welke spelers de nieuwe trainer Alfred Schreuder het meest gaat missen. “Mazraoui en Gravenberch, dat zijn wel twee sleutelspelers voor Ajax.” De analist zag met name Gravenberch uitblinken. “Hij brengt zoveel creativiteit en dynamiek met zich mee. Het is een jongen die ook uit het niets het middenveld in kan dribbelen. Daar heeft Ajax er niet veel van, Klaassen en Álvarez zie je dat niet doen.”

Gravenberch is sleutelspeler voor Ajax

NOS-verslaggever Arno Vermeulen liet het weten niet eens te zijn met Affelay. “Dat klopt toch niet helemaal? Gravenberch is een groot talent, maar je kunt toch niet zeggen dat Gravenberch afgelopen jaar echt de sleutelspeler is geweest voor Ajax? Ik vind het wat overdreven om te zeggen dat hij zo’n belangrijke schakel was over het hele seizoen.” Een mening die Affelay niet deelt, die in Gravenberch juist wel een sleutelspeler zag dit seizoen. “Jij denkt dat heel Europa voor niks achter Gravenberch aanzit?” 

TIP: Waag een gokje bij Circus! Nieuwe klanten ontvangen tot €250 bonus, klik hier!

Is Gravenberch een sleutelspeler geweest voor Ajax in het afgelopen seizoen?

  • Ja
  • Nee
128+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie