‘Ajax gaat vol voor viertal komende zomer’

Foto: ‘Ajax gaat vol voor viertal komende zomer’

Ajax staat voor een hete transferzomer waarin het nodige gaat gebeuren. De Amsterdammers lijken in ieder geval besloten te hebben om geen opvolger aan te stellen voor Marc Overmars laat De Telegraaf weten. Volgens de krant zijn de directie en de RVC van de Amsterdammers tevreden over het beleid dat technisch manager Gerry Hamstra en rechterhand Klaas-Jan Huntelaar voeren.

H2 zoals De Telegraaf het duo liefkozend noemt staat voor een flinke opgave op het gebied van in- en uitgaande transfers. Zo is al bekend dat doelman André Onana (Internazionale) en verdediger Noussair Mazraoui (Bayern München) de club komende zomer transfervrij verlaten. Ook is men bereid om Ryan Gravenberch naar Bayern München te laten gaan, waarbij beide clubs tot een akkoord lijken te komen over een transfersom van 23,5 miljoen euro. Tevens is er volop belangstelling voor Nicolas Tagliafico, Sébastien Haller, Antony, Jurriën Timber, Lisandro Martinez en Edson Alvarez. Voor Hamstra en Huntelaar wacht dan ook de taak om de prijs te bepalen en welke speler ze wel en niet laten gaan.

Klinkend transferresultaat

Daarnaast schrijft De Telegraaf dat het wachten is op een klinkend transferresultaat van het duo Hamstra en Huntelaar. Ajax heeft een duidelijke wensenlijst opgesteld en richt haar pijlen volledig op een viertal spelers. Zo willen de Amsterdammers Brian Brobbey terugkopen van RB Leipzig en wil men ook een poging wagen om Quinten Timber terug te kopen van FC Utrecht. Ook Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur) en Owen Wijndal (AZ) moeten komende zomer de overstap naar Ajax maken. Bovendien wordt er ook gekeken of het aantrekken van een nieuwe doelman nog nodig is. Voor H2 wacht dan ook direct een flink examen, waarbij men zich direct op de kaart kan zetten of dat men te licht bevonden wordt voor het grote werk.

TIP: Spelen Vitesse en Ajax gelijk? Pak 5.30 keer je inzet!


 

Wie moet Ajax absoluut komende zomer halen?

  • Wijndal
  • Brobbey
  • Bergwijn
  • Timber
2180+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie