‘Ajax-transfer voor zeker zestig miljoen’

Foto: ‘Ajax-transfer voor zeker zestig miljoen’

Ajax staat voor een groot dilemma in de zomer. Manchester United en Paris Saint-Germain lijken geïnteresseerd te zijn in de Braziliaanse vleugelspits Antony. 

Erik ten Hag zou Antony graag mee willen nemen naar Ajax. “Maar er zijn meer clubs die hem willen, onder meer Paris Saint-Germain. Ajax zit wel in een luxepositie: gaan ze hem in deze zomer verkopen voor zestig miljoen euro óf wachten ze tot het WK”, stelt clubwatcher Mike Verweij vrijdag in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

“Als Antony een basisplaats heeft en wereldkampioen wordt met Brazilië, dat wel goede papieren heeft. Dan is hij misschien wel honderd miljoen euro waard”, aldus Verweij, die verwacht dat Ajax dit risico niet neemt en ervoor kiest om deze zomer te cashen voor Antony. “David Neres was ooit ook vijftig miljoen euro waard… Al vind ik Antony beter dan Neres ooit is geweest. Ja, ik denk dat er wel zestig miljoen euro voor hem op tafel komt.”

Haller

Mogelijk vertrekt naast Antony ook spits Sébastien Haller. Bayern München en Borussia Dortmund zouden hem graag willen inlijven.”Ajax heeft 22,5 miljoen euro voor hem betaald. Maar als je 35 à veertig miljoen voor hem ontvangt, moet je Haller zeker weg doen. Ik heb zomaar het gevoel dat Haller niet meer gaat leveren dan wat hij dit jaar heeft gedaan. Verkopen op het hoogtepunt.”

TIP: Wint Ajax bij Vitesse? Win 1.42 keer je inleg en pak €250 bonus!

Moet Ajax hem deze zomer verkopen?

  • Ja
  • Nee
773+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie