‘Ten Hag regelt toptransfer Manchester United’

Foto: ‘Ten Hag regelt toptransfer Manchester United’

Erik ten Hag heeft de Ajax-spelers na het behalen van de landstitel twee dagen vrijaf gegeven. De trainer heeft een deel van deze dagen gebruikt om in gesprek te gaan met een belangrijke schakel binnen Manchester United.

Namens United zou John Murtough donderdag naar Amsterdam zijn afgereisd. De football director van Manchester United wilde met de succestrainer de transferplannen voor volgend seizoen doornemen. Gezien de leegloop en het dramatisch verlopen seizoen is er een renovatie vereist op Old Trafford.

Het is bekend dat Ten Hag zich dolgraag wil versterken met Frenkie de Jong. Er gaan geluiden dat de middenvelder niet naar Manchester United wil vanwege het mislopen van de Champions League, maar de nieuwe United-manager heeft goede hoop op een hereniging. Volgens Manchester Evening News heeft hij zelf met zaakwaarnemer Ali Dorsun gebeld om de transfer op te starten. In 2020 was de makelaar al betrokken bij de transfer van Donny van de Beek.

De Jong is nog altijd gelukkig bij FC Barcelona, waar zijn verbintenis medio 2026 afloopt. Gezien de financiële problemen zou de Catalaanse topclub echter serieus nadenken over een transfer van de Oranje-international. Ondanks claims van andere clubs is United naar verluidt de topfavoriet dankzij Ten Hag.

De Jong is niet de enige topprioriteit voor United. Ten Hag en de clubleiding willen sowieso nog een centrale verdediger, een extra middenvelder en een aanvaller aantrekken. Afhankelijk van de ontwikkelingen zouden ook een vleugelverdediger en een doelman tot de mogelijkheden behoren.

TIP: Maakt Barça de eerste goal tegen Getafe? Win 1.72 keer je inleg!

Gaat dit lukken?

  • Ja
  • Nee
494+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie