NEC eenmalig in BNN-shirt voor Bart de Graaff Foundation

Foto: NEC eenmalig in BNN-shirt voor Bart de Graaff Foundation

Komende zondag gaat NEC 25 jaar terug in de tijd. De Nijmeegse Eredivisionist zal in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard eenmalig een retroshirt dragen met BNN als hoofdsponsor.

Het is dit jaar exact 25 jaar geleden dat BNN als hoofdsponsor op het NEC.-shirt prijkte. De periode met Bart de Graaff aan het roer werd een tijd die veel NEC’ers zich nog lang zullen herinneren. Vooral door de legendarische beelden die zijn aanwezigheid opleverde. Aanstaande zondag stelt NEC BNN én de Bart de Graaff Foundation centraal met verschillende initiatieven.

Veiling

De gedragen wedstrijdshirts worden na afloop door de desbetreffende speler ondertekend en geveild via MatchWornShirt. De opbrengsten van de shirts komen volledig ten goede aan de Bart de Graaff Foundation, laat de club weten via de officiële kanalen. Zondag om 14.30 uur start de veiling en komen de shirts online.

Op initiatief van meerdere supportersgroeperingen wordt er voorafgaand aan de wedstrijd in supportershome ‘De Schup’ een canvas van Bart onthuld aan Mirjam de Graaff (zus van Bart en voorzitter van de Bart de Graaff Foundation). Daarnaast ontvangt Mirjam, evenals Lex Coenen (toenmalig voorzitter NEC), enkele minuten voor de aftrap van het duel het eerste retroshirt ter ere van de periode dat BNN en Bart hoofdsponsor werden bij NEC.

De retroshirts zijn niet te koop in de fanshop. Het duel met Fortuna is overigens een hele belangrijke voor de Nijmegenaren: op doelsaldo staat het momenteel op de achtste plek, waarmee het een ticket grijpt voor de Europees voetbal play-offs.

TIP: 2.24x je inzet als NEC wint van Fortuna! Nieuwe spelers krijgen nu €250 welkomstbonus op Circus, klik hier!

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie