NAC steunt aangifte Steijn: “Erg van geschrokken”

Foto: NAC steunt aangifte Steijn: “Erg van geschrokken”

NAC steunt de aangifte van Maurice Steijn tegen ‘fans’ van de club uit Breda die de coach hebben bedreigd met de dood. Nadat zijn zoon Sem Steijn (ADO) provocerend juichte in het Rat Verlegh Stadion werden vader en zoon zwaar verbaal onder vuur genomen.

“Wat er vandaag binnengekomen is richting mijn kinderen tart alles, dus daar gaan wij aangifte van doen”, zei Steijn sr. “Ik wil ook alle mensen die vorig jaar mee hebben gedaan aan de karaktermoord op mij, die wil ik daarvoor bedanken. Dat mijn kinderen nu ook weer volop bedreigd worden.”

Reactie NAC

NAC reageert nu in een statement: “De club is hier erg van geschrokken. De acties van deze individuen passen niet bij onze club en onze achterban. Wij distantiëren ons hier dan ook volledig van. Maurice Steijn heeft aangegeven aangifte te gaan doen.”

“Als club hebben wij inzage gekregen in deze berichten en begrijpen de keuze om aangifte te doen. We willen eenieder oproepen onze club op een positieve manier te steunen, zoals zovelen al doen. We hebben een trouwe supportersschare, waar we ontzettend trots op zijn. Verpest het niet voor je medesupporters”, aldus NAC tot slot.

TIP: Wint NAC de return bij ADO wél? Ruim driemaal je inleg + 250eu startbonus!

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie