Gakpo laat zich uit over transfer

Foto: Gakpo laat zich uit over transfer

Cody Gakpo was al een belangrijke kracht bij PSV. Dit seizoen heeft de geboren Eindhovenaar zijn status een nieuw elan gegeven. De buitenspeler is ongelofelijk belangrijk voor de ploeg van Roger Schmidt en kijkt, ondanks het mislopen van de landstitel, terug op een goed seizoen in Eindhoven. 

Gakpo won dit seizoen met PSV de Johan Cruijff Schaal en de KNVB Beker door twee keer in de eindstrijd van Ajax te winnen. De Nederlander kijkt terug op een goed seizoen. “We hebben de beker gewonnen en deden lang mee voor de titel. De Johan Cruijff Schaal hebben we ook, maar het had allemaal anders kunnen lopen.”

PSV

Desalniettemin zorgt het mislopen van de titel voor een nare bijsmaak. “Ik ben vooral teleurgesteld. Het is gewoon de manier waarop. Als je al die momenten bij elkaar optelt zou het nu nog steeds spannend zijn. Dat is wel zuur.”

De fans van PSV hadden voor Gakpo een spandoekcontract gemaakt, dat hij natuurlijk ondertekende. “De fans hadden een mooi gebaar. Dat zal ik altijd koesteren. Het is echt niet te beschrijven. Het was een heel mooi gevoel. Ik moet het nog allemaal beseffen, misschien dat het daarna nog wat harder in slaat.”

Op de belangrijkste vraag van de supporters (blijft Gakpo nog een jaar?) kan hij echter geen antwoord op geven. “Daar ben ik in mijn hoofd nog niet echt mee bezig. Als ik het eenmaal zal beseffen zal het misschien zwaarder worden”, zei hij daarover. “Ik denk dat ik het echte gevoel pas ga krijgen als ik een keuze heb gemaakt of ik blijf of ergens anders heen ga.”

Speelt GAkpo volgend jaar nog voor PSV?

  • Denk het wel
  • Denk het niet
439+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie