‘Sébastien Haller neemt de benen’

Foto: ‘Sébastien Haller neemt de benen’

De toekomst van Borussia Dortmund-fenomeen Erling Haaland ligt bij Manchester City, zo weten we inmiddels, en Karim Adeyemi transfereert van Red Bull Salzburg naar het Signal Iduna Park. Maar hij wordt naar verluidt níét gezien als de opvolger van de Noor…

Het medium WAZ meldt dat de Bundesliga-topclub óók nog iemand aan wil trekken die garant staat voor doelpunten. En zo iemand zou BVB zien in Ajax-spits Sébastien Haller. Het is niet voor het eerst dat de Ivoriaan aan een verhuizing naar Dortmund wordt gelinkt, maar nu zou men spijkers met koppen willen slaan.

De bovengenoemde bron weet te vertellen dat Haller ‘betaalbaar is voor Borussia Dortmund’, al noemt men vervolgens geen transferprijs. Het is dan ook de vraag wat het medium precies bedoelt met ‘betaalbaar’, Dortmund betaalde immers nooit meer dan 35 miljoen euro voor een speler (Ousmane Dembélé, Stade Rennais).

Eerder dit seizoen liet oefenmeester Erik ten Hag zich uit over Haller en Dortmund: “Ik ken de plannen van Dortmund niet. Gezien de klasse van Sébastian sluit ik in ieder geval niet uit dat hij een interessante speler kan zijn voor Borussia Dortmund. Wat ik wel kan zeggen: het zou heel duur worden.”

Niet naar Manchester

Onlangs werd de spits nog in verband gebracht met Manchester United, de nieuwe werkgever van Ten Hag. In een interview met de NOS reageerde hij echter: “Haha, nee ik zal hem niet volgen. Ik voel me goed hier bij de club en in de stad.” De Tukker: “Ah, zei hij dat? Dat is jammer.”

TIP: Verdien 1.57 keer je inleg als Haller tegen Heerenveen scoort!

Haller of Brobbey?

  • Haller
  • Brobbey
1317+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie