Driessen haalt uit in VI-rel: “Dat vond ik heel zwak”

Foto: Driessen haalt uit in VI-rel: “Dat vond ik heel zwak”

Valentijn Driessen hoopt op een comeback van de populaire talkshow Vandaag Inside. De chef voetbal van De Telegraaf schoof zelf regelmatig aan in het programma, dat door een rel rond Johan Derksen ten einde kwam.

Het Vandaag Inside-trio is uiteen gevallen, maar online gaan verschillende rubrieken nog wel door. In Koffie met Valentijn besprak Driessen ook de teloorgang van het programma. “Ik vind het heel jammer. Ik vind het doodzonde en hoop dat het alsnog terugkomt”, zo stelt de journalist, die normaal gesproken maandagavond te gast zou zijn.  “Ik vind het heel leuk om te doen, om er te zitten en over het voetbal te praten. En het is ook goed voor je, de mensen zijn eerder bereid om wat tegen je te zeggen. Het heeft echt bijna alleen maar voordelen. Ik hoop dat ze alsnog doorgaan.”

Derksen

Volgens Driessen is de kans groot dat Derksen nog iets gaat ondernemen. “Het kan toch niet zo zijn dat je iedere dag naar beneden komt en in je woonkamer aankomt en geen enkel doel in je leven hebt? Terwijl er voor hem altijd dertig uur in een dag zat. Ik vind het wel goed dat hij te horen blijft op RTV Drenthe en Arrow Bluesbox Radio.”

De loyaliteit van sommige zenders stelde me heel erg teleur”, vervolgt Driessen. “Als je tien jaar, of langer, gratis geweldige radioprogramma’s maakt… Ik hoorde van iemand dat hij bij Radio Rijnmond het bestbeluisterde radioprogramma van de week was. En dan die loyaliteit aan de dag… Dat vond ik heel zwak.” 

TIP: Voorspel de Eredivisie-duels en pak €250 bonus bij Circus!

Verwacht u nog een VI-comeback?

  • Ja
  • Nee
499+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie